Szülők! Melyek azok az ételek, amelyet jellemzően elfogadnak és melyek azok, amelyet elutasítanak a kisgyerekek?
Na, az anyámra ilyenkor szívem szerint az asztalt is ráborítottam volna, mikor átba$zott a kajákkal. Volt, hogy inkább kihánytam direkt.
Ezt nem javaslom.
A nagyobbik lányom már másfél évesen úgy döntött, húst köszi, nem (akkor nem beszélt még.)
Próbálkoztam. Turmixoltam akármibe, ő kiérezte, kaja ment a kukába. Mikor már beszélni tudott, mondta is, hogy húst nem kér, semmilyet. Most 9 éves, azóta is max fasírtban, de azt is ritkán. Virsli, halrúd és ennyi.
Ja, és úgy 5 éves koráig édességeket sem evett. Nem tudni, miért.
A középső gyerekem 2,5 éves, elég válogatós mostanság. Nyers zöldséget (uborka, paradicsom, paprika, stb) abszolút nem eszik, gyümölcsből alma, banán, és kész.
A tésztát, leveseket mindkettő megeszi többnyire, a főzelék változó arányban.
Összességében elmondhatom, hogy szívás a gyerekek étkeztetése, több megy a szemétbe, mint beléjük.
Amitől félek, hogy ezek tekintetében mi lesz a legkisebbel, aki most féléves, a hozzátáplálást nemrég kezdtem, de már most nehezebben haladunk, mint a testvéreivel...
Paradicsomos dolgok.
Pl spagetti, töltött paprika, stb
Bébiszitter is voltam. Amikor semmit nem akarnak enni akkor veszesetre is jok az ilyenek.
Paradicsomszosz kis tesztaval es ennyi is
Sok gyerek tapasztalatom szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!