Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Balettól fogy hatott a lányom?

Balettól fogy hatott a lányom?

Figyelt kérdés
6,5eves és májusban volt 19kilo a védőnő el a mazsalod mérlegen. Augusztusban 20kilo volt. Majd erős szorongásai vannak, pszichológushoz jár. Novemberben volt egy sztreptococcusos torokgyulladás amikor egy nap csomót hányt alig evett nagyon fájt a torka, pár napig etvagytalanabb volt. Akkor nem mertem. Majd dec elején mertem és 19,3 kiló ruhában. Tegnap 18,8 volt meztelenul. Most úgy gondolom már stagnál. Szeptember közepe óta balettezik, itthon rengeteget gyakorol, táncol, rendesen csipomozgasokkal, akár 1 órát is. Energikus, mozgékony jókedvű, egyáltalán nem tűnik betegnek. Ezen tényezők miatt fogy hatott, normális e egy ekkora gyereknél hogy fogy pl tánctól? Bár mint írtam lehet a torokgyulladásnal fogyott de akkor nem mertem. Szorongásai minden naposak a testvére halála miatt, néha pánikszerűt tünete is van, de ezt szakemberrel mind beszéltük már.
2018. dec. 28. 18:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem valószínű hogy a balettól. Az ilyen korú gyerekek alapból sokat mozognak, az udvaron rohangálnak stb. Inkább a betegség miatt illetve a lelki dolgok miatt, ezt viszont pszichológussal szükséges kezeltetni. (Mi történt a testvérével?)
2018. dec. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!