Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti panel lakásban vettetek a...

Ti panel lakásban vettetek a gyereknek bébitaxit vagy lábbal hajtható kis motort?

Figyelt kérdés
Mit szólt az alsószomszéd vagy bunkóság ha a gyerek panelban motorozik?
2018. dec. 17. 22:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki bébitaxit kapunk a nagyiéktól karácsonyra .Járassegítőként pakolászni tologatni még keret is van rajta hogy ne essen ki a gyerkőc .De gondoltam tologatnám benne lassan a gyerkőcöt a lakásban ,de félek hogy zavarnánk másokat.
2018. dec. 18. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen természetes, hogy vannak zajok, amik a gyerekkel járnak. Ez nem egyenlő azzal, hogy fölöslegesen kelt az ember olyan lármát, ami elkerülhető volna. Vannak játékok, amik nem lakásba valók. Nyilván ha ücsörög a taxiban, vagy majd később próbálja kicsit lökni magát az nem gond, de nem engedném neki, hogy bent teperjen vele, ha már majd belejön, pláne nem tologatnám. Panel társasházban fokozottan érvényes az élni és élni hagyni, minden nagyon áthallatszik, mások is élnek ott, akik tudják, hogy kisgyerekes háztartásokban bőven akad zaj,de nem kötelességük elviselni a muszájnál többet. Én 40 lakásos panelban lakom, szinte mindig van kicsi valahol, költöznek ki-be. Most alattunk van egy lassan egy éves(meg mellettem egy 10 hós, de oldalról nem jön át annyira a zaj). Anyukának nem okoz gondot, ha a szeme fénye a radiátor csövet veri,vagy bármit dobál, labdázik. Azaz nem okozott. Megkértem nagyon finoman, tudom mi a dörgés, két fiam van. Persze még neki állt feljebb, mert hát kicsi és az a dolga, hogy játsszon. Eszem megáll komolyan, mikor valaki azt gondolja, azért, mert szült, majd alkalmazkodjon mindenki hozzá. Többször kértem, eskü nagyon barátságosan, észérvekkel, szépen. Aztán eljutottam oda, hogy közöltem vele, ha nem szeretné, hogy ezentúl a gyerek alvásidejében(itthonról dolgozom, meg tudnám oldani) Death vagy Thrash Metál visítson a hiperszuper Yamaha erősítőmből (ami aksiról is megy, ha lelőné a villanyórát), akkor lesz szíves ésszerűen korlátozni és nevelni a tündérkéjét, azóta érdekes mód nyugi van, azt meg túlélem, hogy utál és nem köszön, ez legyen a legnagyobb bajom. Legyél tekintettel a szomszédaidra te is, senkinek nem hiányzik a rossz viszony, elhiheted.
2018. dec. 18. 09:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Panelban lakunk. Van motor és bébitaxi is. Lányom a folyosón használja néha,ha nem tudom levinni az időjárás miatt. Kell a mozgás neki. 4 lakás van egy folyosón,a folyosó zárható. Alattunk is folyosó van,a lakók dolgoznak napközben,nem zavar senkit.
2018. dec. 18. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Köszi a lepontozást! (8as voltam) 😁

Azért ugye ha más körülmények lennének, nem került volna kismotor a lakásba...

2018. dec. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!