Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi ajándék legyen a fa alatt?

Mennyi ajándék legyen a fa alatt?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok egy 2 éves gyereknek mennyi ajándék legyen a fa alatt? Mindenki szeretne neki venni valamit (Szülők, Nagyszülők (4), Dédik (2), Nagynéni, Nagybácsi, Keresztanya) és így rengeteg ajándék lesz, ami nem tudom mennyire egészséges. Születésnapján is azt láttam, hogy túl sok mindent kapott, és már nem is volt kedve bontogatni. Nálatok hogy van ez?
2018. dec. 14. 19:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én hagytam, hogy mindenki vegyen neki.

Most 5 éves, már szinte mindenki legót vesz, szerencsére szeret nagyon legózni, és így kellemes a hasznossal.

Nincs sok felesleges játék, amit hamar megun, és a legóból minél több, annál jobb.

Most karácsonyra is 7 helyről kap, ebből 6 legó. De imádja.

2018. dec. 15. 09:11
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Nalunk 6 doboz lesz, plusz az egyik mama meg hoz valamit amit o talat ki.

Mi is de szerettuk gyerekkkrunkban ha relativ sok minden volt a fa alatt.

Hagyd, had elvezze!

Kellemes unnepeket!;)

2018. dec. 15. 10:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, nem kérdés addig, amíg mindenki körülötte van.

Amit a pénztárcátok megenged, annyi ajándékot vegyetek, de mióta nekem sok szerettem nincs a fa körül, azóta kevésbé izgatóak az ajándékok..

Nyilván a gyerek más.

Nagyszülők vannak 4-en, gondolom 2 pár. 1-1 ajándék elég.

Dédik szintén 1-í.

Nagynénik stb 3.

2018. dec. 15. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk:

1 ajándék tőlünk, 2 ajándék a nagyszülőktől (ebben benne a dédié is) és 1 ajándék a keresztszüleitől, 1 ajándék a keresztszülő anyukájától.

2018. dec. 15. 17:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Velünk együtt 5 helyről kap ajándékot. Én úgy vettem észre tavaly karácsonykir is és a születésnspján is, hogy túl sok volt az ajándék. Nem okozott olysn örömet már a harmadik csomag utàn.Nem értékelte. Kixsomagokta, megnèzte és azt kérdezte, hogy a következő? Most próbálom nagyon szűkíteni, csökkenteni az ajándékok számát. Így viszont nehezebb a vásárlás,mert nem zudom, hogy az a pár dolog brtalál-e.
2018. dec. 20. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!