18 hós kisgyereknek lehet e helyettesíteni a cukrot-mézet édesítővel? Ha igen, melyikkel?
Mindenképp beszélni fogok orvossal, mert egy fél év alatt hízott a lány 7-8kgt, mióta megjött a menzesze.Kérni fogok vérvételt, nehogy beleszaladjunk valami hormonális problémába.
Nem akarok drasztikus változásokat, nem fogom fogyókúrára a lányom, csak épp szeretnék egészségesebb dolgokat mindenkinek.Eddig is úgy kellett volna.
Szerintem jól teszed,hogy odafigyelsz,menjetek orvoshoz is mindenképpen.
De az édesítő nem jó döntés! Káros a gyereknek,ki tudja,lehet,a felnőttnek is...
Minimális méz vagy cukor nem árt meg.
Sok zöldség kell,kevés szénhidrát (de kevés az muszáj az agy fejlődéséhez gyerekeknek!!).
Soknak tartom a súlyát.
167cm 71kg.
Annyit már nem fog nyúlni, hogy ez a súly normális legyen.
Mindig is nagy volt, meg husis és én is úgy voltam vele, hogy majd úgy is nyúlik.
Köszi a válaszokat.Akkor az édesítő felejtős.
Nézelődöm, olvasgatok és majd csak belejövök.
3 éves koromtól vagyok cukorbeteg, 40 éve. Köszi, semmi bajom az édesítőszerektől. Meg a többi diabosnak sem.
Kérdező, semmi baja nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!