2 év körüli lányra milyen ruhát adnátok egy szertartásra?
Valami kis ünneplőset adnék rá. Esetleg kicsit habosabbat az átlagosnál. Az én esküvőmön a barátnőm kislánya koszorús lány volt akkor 2,5 évesen. Nagyon élvezte a ruhácskát. Persze nektek nem kell:)
Szóval ne legyen hétköznapi, de olyat válassz amit nem féltesz nagyon és később is szaladgálhat benne. Persze vigyél csere rucit, ohgy ne legyen baj.
Nekem ez kimondottan tetszik, mondjuk nekem kisfiam van, de ezt megvenném, ha kislányom lenne:
Az én lányom ebben a ruhában volt,bár ő koszorúslány volt...
Ő nagyon imádta ezt a ruhát,mindenkinek mondogatta,hogy ő a királylány... :) Emiatt mondanám,hogy ilyesmit vegyél neki,mert olyan tündériek benne.De ha "csak" vendégként mentek,akkor egy kényelmesebb csini ruha szerintem praktikusabb.
A mi esküvőnk augusztus elején lesz,akkor lesz a lányom majd 8 hónapos és én is gondban voltam a ruhával,mert fene tudja milyen idő lesz milyen nem:)Annyiban szerencsés vagyok,hogy nagyim istenien horgol így ezt választottam neki(google a barátom:D), és kiszoknit is horgoltat ugyanolyan színben és mintával:)
A te kislányodra viszont ilyet adnék:
Ez egyszerű,nem csupa csicsa,akár lehet,hogy kis virágszórónak is beállítják és akkor gyönyörű:)Ha van hajacskája akkor egy virágos csattot beletűzöl és kész is a remekmű:)
Még annyi,hogy érdemes nem 600 réteg muszlin-tüllt a szoknyán hagyni és lehet rövid is:) 2 évesnek még az való,nem a full hosszú főleg nem nyáron:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!