Kisfiadnak van autópályás szőnyege, játszik rajta kisautókkal?
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 12:31
1/7 anonim válasza:
Volt, ritkán játszott csak rajta. Inkább csak sima szőnyeg funkciója volt. amikor 7 éves lett, tovább is passzoltuk.
2/7 anonim válasza:
Van, ritkán. Akkor parkolnak a kisautók rajta. 3 éves.
3/7 anonim válasza:
Játszik rajta, inkább az épületeket szoktuk nézni és oda elmenni autóval, kórházat stb-t, szereti nagyon.
4/7 anonim válasza:
Szia. Kisfiamnak van. Most két és fél éves. Nincs olyan nap, hogy ne játszana rajta. Vezeti az úton az autókat, beáll a parkolóba, megáll tankolni. Ő élvezi nagyon.
5/7 anonim válasza:
Van és egyáltalán nem érdekli. Még csak 14 hónapos lesz, még változhat. Jelenleg neki minden autópálya, a mellkasomtól kezdve a konyhaszekrényen át a radiátorokig.
6/7 anonim válasza:
az egesz szobajaban ilyen szonyeg van.
most 2,5 eves es nemigazan erdekli.igazabol a szobajaban amugy sem szeret jatszani,csak addig megy be mig osszeszedi a jatekokat amikkel jatszani szeretne es megy at a mi szobankba.
7/7 anonim válasza:
Kislanyomnak van 2.5 evesen, meg annyira nem erdekli. De tavaly 3ezerert fogtam ki learazason, muszaj volt elhozni. Mert en annak idejen nagyon szerettem volna ilyet de nekunk padloszonyegunk volt igy nem akartak venni szuleim. Sztem ez nagyobb ovodas korban fogja erdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!