Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kintre mit adsz most gyermekedre?

Kintre mit adsz most gyermekedre?

Figyelt kérdés
Itt 1 fok van most .Oviban ha kimennek elég a bélelt nadrág , még harisnyát nem adtam rá , te már adnál ?
2018. nov. 27. 09:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem praktikus a harisnya, de a bolcsis nenik megkertek h ne adjak ra mert csuszkal. Amugy en is utaltam minden nap harisnyat hordani, szoval az en gyerekem se hord. Maximum alkalmakra ruhahoz. Amugy csizma, meleg zokni, meleg (de nem belelt) naci, rovidujju, rajta hosszu ujju pulcsi, telikabat, sal, sapka amit hordunk. De itt meg nincs 1 fok. Ha hidegebb lesz, kap egy extra polar cipzaros pulcsit is a kabat ala, meg talan cicanadragot a nadragja ala. Nem vagyok hive a szkafanderbe oltoztetesnek, nehanyan mar ugy oltoztetik a gyereket mintha sielni mennenek, szerintem ez nevetseges. Belelt nadragot/overallt a havas idore es kemeny minuszokra tartogatjuk- de ezt is leginkabb akkor adom ra amikor kint is jatszik, hoembert epit. Egy boltba menesert nem fogom igy oltoztetni.
2018. nov. 27. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
2.vagyok. A fiam 6 éves, önállò véleménnyel és szerinte a harisnya bizony lányos.
2018. nov. 27. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak 3 éves a fiam, nem azt mondja h lányos hanem kenyelmetlen, mindegyik fajta. Arról meg nem tehetek ha csúfoljak... Plane h van nagyobb gyerek is a csoportban.. Igy ritkán hord majd harisnyat. Ez van. Könnyebb ha lánya van az embernek ebből a szempontból. Most ez miert baj?
2018. nov. 27. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!