2 evessel nektek is unalmasan telnek a hetvegek?
Figyelt kérdés
Imadott kint lenni egesz nyaron, most meg 5 perc utan nyugoskodik, hisztizik, hogy menjunk haza. Osszes kintletunk egy boltozassal egybekotott motorozas, ez max. 1 ora. Jatszoterre nem akar menni. Bent mindent megun 5 perc alatt. Probaltam bunkert epiteni, hosszabb mesekonyveket elovenni, ugyessegi palyat epiteni neki, szoval olyan dolgokat, amik kicsit osszetettebbek, hatha mar elvezi. De nem. Nyuglodik, mindent szetpakol, provokal, rosszalkodik es hisztizik. Mas mivel koti le a gyereket ami otthoni program?2018. nov. 10. 18:00
11/16 anonim válasza:
"Hagyom unatkozni. Érdekes, feltalálja magát." - Mondjuk ehhez előbb meg kell tanítani játszani. Különben egyetértek.
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem kell megtanítani játszani.
13/16 anonim válasza:
" A gyerekeket nem kell megtanítani játszani, nincs szükségük ahhoz semmilyen különleges képességre. Ami fontos (és ezt szoktuk oly gyakran elfelejteni): egyedül időre van szükségük, hogy a saját ritmusuk szerint tudjanak játszani."
Forrás: [link]
14/16 anonim válasza:
"Sok gyermek azért unatkozik, mert nem tanult meg játszani, nem foglalkoztak vele, elvárták, hogy maga foglalja el magát, ezért nem tud új játékokat kitalálni és nem tud a játékaiban igazán elmélyülni, mert nem látott erre jó példákat."
"„Aki nem tanult meg játszani, nem tud majd dolgozni sem.. . A játék öröme a teljes élet örömét jelenti. S aki ezt nem tanulta meg idejekorán, az nem tud majd mit kezdeni a szabad idejével - hétköznap várja a vasárnapot, vasárnap a hétfőt."
15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom minek linkelgettek. En aztan mast sem csinalok mint jatszok (jatszanek) vele de olyan mint egy tornado...
2018. nov. 11. 11:58
16/16 anonim válasza:
Nem lesz ám majd tornádó, csak türelem. Az én fiam is ilyen volt, most 3 éves, szépen eljátszik, már társasozni is tud. Biztos jól csinálod, ha próbálkozol, előbb-utóbb megérik arra, hogy hosszasabban egy dologgal foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!