Miért csak akkor hajlandó enni a kisgyerek ha be van neki kapcsolva a mese, vagy pedig kanál helyett kézzel adom neki az ételt?
Mert a gyerekeknek unalmas az evés. Főleg, ha nem asztalnál együtt, hanem csak őneki kell ennie...
De nem túl jó hozzászoktatni ehhez.
Bár ennyi idősen még fiamnak is ment közben a mese, de leszoktattam róla idővel.
Nem volt hozzaszoktatva.
Dehogynem, akkor ez mi ?
Kettesnek és hármasnak
Amikor nem akar enni, te nem próbálsz meg mindent? Játszok a kezemmel, adok neki valami nézegetnivalót, végső esetben pedig bekapcsoltam neki pár alkalommal a mesét. Szerintetek ez máris hizzászoktatás?
Mivel mar csak ugy hajlando enni, igen, miert szerinted mi ?
Olvasd mar el kit irtal.
" A gyerekem csak ugy eszik, ha megy a tv. Nincs hozzaszoktatva. "
Az én gyerekem bazira unatkozik evés közben. Általában valami játék van a kezében, avval foglalkozik, mert 13 hós csak, és ő nem néz tv-t.
A kanál változó. Van kanálsztrájk, akkor csak a falaltka kell, máskor meg elfogadja.
Ha zavar ez téged, ne ott etesd, ahol a tv van. Örökké nem fog éheskedni.
Nem volt ehhez szokva, hát hozzászoktattad. És most csodálkozol. Csak tudnám min? :)
Igazi fényevőm van, mégse kapcsoltam neki tévét.
Ha így eszik, így eszik.Majd leszokik róla.Az enyém is így eszik, majd ha nagyobb lesz változtatunk.
Az "igazi fényevősnek"- biztos egészségesebb az alultápláltság, mint evés közben egy kis mese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!