Közel 9 éves kislányodat hogyan jellemeznéd?
Miket szeret csinalni? Elkezdte már a korai pubertáskort?(pszhiésen)
Mikor fogod lassan a z ö szintjén felvilágositani?
Mi a hobbyja?
Mit kap Karácsonyra?
Milyen programokat csinaltok közösen?
És a tiéd?
Felvilágosítás nem lesz lassan, mert middig, minden kérdésre válaszolunk, amit feltesznek, ezzel kapcsolatban is, pici koruk óta, nyitottan, őszintén.
A hobbik ebben a korban nálunk: olvasás (ez mindél), sakk, lovaglás, tenisz.
Karácsonyra fejenként kapnak 3-3 könyvet, vágyott sítábort, hozzá új síruhákat, plusz egy-egy játékot a playstationre. (Ketten vannak 9 évesek.)
Közösen túrázni járunk rendszeresen, színházba, könyvbemutatókra, koncertre, moziba, és van egy-egy kiskertjük, amiket közösen ápolunk. Együtt járunk továbbá nyaralni is, meg shoppingolni.
Lassan kezdenek belépni a kiskamasz korba, főleg önérzet tekintetében, és jelölik ki a saját határaikat.
Felvilágosításról lekéstem, ahogy észrevettem a barátnőivel már volt téma :D mi törzénik a testemmel, lányos és fiús változatát megkapta. De nem érdekelte.
Nekem most decemberben lesz 10 éves a lányom. Muóta iskolás egyre jobban jellemző rá, hogy nagyon nagy az akarata, ha eltervez valamit, megcsinálja mindenben a legjobb akar lenni. Iskolában és a fociban is. Képes addig futni, edzeni amíg rosszul nem lesz, vagy addig tanul amíg el nem alszik. Ezzel vannak gondjaink próbáljuk terelgetni a jó irányban. Mióta tud olvasni, azóta egyre fontosabb szerepet töltenek be az életében a videósok, kezdődött a minecraft, mestermc mániával most megna fortniteal. Mineshow, videójáték, kiállítások, videósok párnái ruhái kezd elegem lenni belőle. De a baráti körében is csak erről tudnak beszélni így semmi esélyem eltiltani. Ha én nem engedném nézni máshol. Ez a hobbija a focival együtt.
Legozni is szeret de már komolyabb dolgokat építeni, esetleg szerepjátékozik a barátnőkkel.
Karácsonyra egy ipadet fog kapni mellé valamilyen foci labdát, labdából sosem elég. Ha találok akkor egy pink foci cipő is lesz. Olvasást most kezdi megszeretni, könyveket állandóan kap.
Közösen szoktunk sütögetni, sétálni. Magam miatt elkezdtem futtni, zumbázni oda is elkísér. Igazi csajos programunk is van már, kozmetikushoz elkísért már, a körmeit megcsinálták. Nem festették ki, csak levágták szépén és volt kis masszírozás élvezte :)
Lányom 142 cm, 29 kg
lassan elkezdem felvilágositani vettem egy könyvet is majd azon részét átbeszéljük.
Hobby Tánc, Kerékpározás, lovaglás
Karácsonyra Igaz vagy Hamis társasjáték, Könyv és valami elegáns ruha.
Prograom? Sok kirándulás, koncertek lovarda,To kerülés
Lányom 8,5 éves.
Szeret érdekes módon olvasni, (mert elsöben nem szeretett)de mindennél jobban Playmobil játékkal szerep játékokat játszik. De rajzolni , kézmüveskedni is szeret. Imád társasozni, abbol már a felnötteknek való játékkal.
Hát sokszor már úgy duzzog mint egy tini.
Lassan lefogok vele ülni és felvilágosítani. Èn azt látom, hogy a mi kjorunkban is tabu téma volt, és a szülök azzal elhessegették a problémát, hogy hát ugye a suliban már megbeszélték. Persze megbeszéltük, de egy rakat kérdés maradt fent, és ezt kb a bravobol tudtam meg, meg az idétlen viccekböl a többi gyerektöl. Ha kérdezne erröl akkor már beszéltünk volna róla, de még nem kérdezett.
Jár lovagolni, táncolni, és falat mászni.
Karácsonyra mindig nagyobb ajándékot szoktak kapni, mert mi nem ajándékozunk csak úgy. Mivel ketten vannak(kisebbik 6éves) így mindig van egy 20-30 ezer Ft körüli ajándék ami közös. Pl eddig ilyenek voltak Playmobil álomhajó, vagy playmobil ház, tablet...
Idén szerintem lego Mindstorms lesz. Ès még az amit úgy gondolunk, hogy tetszene neki. Könyvtárba járunk, mert könyvekböl már dunát lehet rekeszteni,így könyv és plüss tuti nem lesz...
Mozi, kalandpark, túrázás, de igazábol mindent szeret a lányom.
kb 134 cm és 23kg.
Idén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!