Férfiakhoz szólnék, titeket mennyire változtatott meg a gyereketek születése?
En ugy vettem észre, azok a ffiak vállalnak gyereket akik valahol beletörődtek màr a dolgokba szoval tul vannak sok kudarcos kapcsolaton, kell màr nekik a fix haz munkahely (szoval nem probàlgatjàk már magukat hogy mindenbe beleugranak), megelégszenek màr egy átlagos nővel is, elvannak vele, a pláza cicàk vagy a szex màssal már kevésbé motiválja, szoval kenyelmesebb màr nekik egy fix kapcsolat, nincs màr bennuk az az adrenalin sem hogy mehetnéke lenne bulizni max ideig oraig pár sör haverokkal.
Szoval ugy vettem eszre azok akik ki is tartanak a család mellett màr kiélték magukat, már a gyerek ELŐTT kialakult bennuk a csalàdfenntarto apa szerep es nem jön már làzba egy "szoknyátol", többre tartja ha van esze egy nonek es lazán elvan otthon hogy kerteszkedik meg főzőcskézik.
Kicsit hasonlit az öregedéshez
Mikor már ugy nyugodtabb az ember es elvan egy uncsi kapcsolatban is.
Akikben még benne a tűz, adrenalin, szenvedely, az még egy büfis pukis baba mellett is menni fog vadászni
Par év
Szerintem ez tévhit hogy maga a gyerek születése megváltoztat valakit. Vannak olyan férfiak, akik családszeretők, és vannak olyanok, akik nem, tehát akik inkább a maguk útját járják, kell nekik a szabadság, nem köti le őket egy baba otthoni büfiztetése, pelusozása stb.
Aki családszerető, és úgy érzi megérett arra hogy apa legyen, az úgy is fog viselkedni, de aki ez a magányos típus azt egy gyerek sem fogja megváltoztatni, sőt, ugyebár egy párkapcsolatba a legtöbb gond egy újszülött érkezésével jön, tehát ez a típus lehet hogy rájön h ez nem neki való és pár hónap után lelép egy fiatalabb nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!