2 evesnek gyerek vagy felnott meretu agynemut vegyek?
Figyelt kérdés
Vagy mondjuk parnabol felnottet es takarobol gyerek meretet? 180x 60as agya van. Ti milyet vettetek?2018. okt. 26. 13:16
11/15 anonim válasza:
10-es: az ovis az 90x140 cm méret. Nektek már felnőtt takarótok van...
12/15 anonim válasza:
jaj ne haragudj, elírtam, tényleg 90x140..:)
13/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Akkor sztem veszek 1 gyerek parnat, a halozsak meg marad. Mondjuk van egy olyan gyanum h tovabbra is le fogja nyulni az agynemumet..
2018. okt. 26. 14:48
14/15 anonim válasza:
4 éves a lányom és most kapott nagyméretű palant, de csak azért, mert jégvarázsos. Az ovis ágynemű tökéletes méret egyébként.
Kispárnát 1,5 évesen kapott, mikor napok óta "lopkodta" az enyémet.
A helyedben azt vennék, amit a gyerek szeretne. Ha nagy paplant, akkor azt. Vannak olyan könnyűek, hogy simán boldogul vele.
15/15 anonim válasza:
Nekem a gyerekeim letépték magukról a hálózsákot.
Kettő szabályosan szétszakadt.
Úgyhogy mi ezért váktottunk.
Ha bírták volna, akkor maradtam volna a zsáknál. (Tetszettek mindig azok a zsákok, amiken alul lépőlyuk van, de a gyerekeim máshogy döntöttek.
5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!