Egyes anyukák miért viszik nem kötelező, teljesen fakultatív gyerek programokra a beteg gyereküket?
Kicsit csalódott és mérges vagyok, mert ettől az anyukától nem az első, hogy azt állítja, nem beteg a gyereke, aztán leülnek együtt játszani és csakhamar jön a zsepi meg a torokcukorka és a gyerek már törli a kezével és fogja az összes apró darabos játékot... Láthatólag náthás, köhög, csillogó lázas szemű.
Mindkettő alkalommal elkapta az én fiam is.
Legutóbb megemlítettem, hogy betegen inkább ne jöjjenek (ez másoknak érdekes, egyértelmű!), de kétszer vagy inkább háromszor megtette már, (mert az első betegségnél 2 nap különbséggel visszajöttek, mondván tényleg meggyógyult - ja nem ). Így én nagyon azon gondolkozom, hogy többször már nem tudjuk elkapni. Érdekes, az utóbbi hetek durva betegségei pont a velük való kontaktus után kezdődtek.
Vagyis az én fiam kénytelen lesz nem járni ide.. Bármennyire is szomorú ez.
Amelyik gyerek beteg, az otthon gyógyul leggyorsabban, ez így van.
Átgondoltam, vajon az lehet-e mögötte, hogy anyuka akar programokra járni és szerintem van benne valami, mert ő is megragad minden lehetőséget a kimozdulásra. De itt inkább azt gondolom, nem akarja, hogy a fia kimaradjon a foglalkozásokból, mert hasznosak, ezért inkább viszi betegen is, vagyis van benne egy jó adag leszarom a más gyerekeit illetően. Nem sima orrfolyásról beszéltem.
Játszótértől sosem féltem (bár mi nem járunk betegen, mert ilyenkor nincs lefárasztás, hanem pihenés és levegőzés!), mert mindig úgy gondoltam, a Nap lerendezi a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!