Megterhelő az ovikezdés és a testvér születése egyszerre?
Ha minden a terv szerint megy, ketteske kb. akkor fog megszületni, amikor a fiam ovis lesz.
Mivel a fiam külön szobában alszik (ő igényelte a különalvást) a kisebb fog egy ideig a szobánkban aludni, amíg át nem alussza az éjszakát.
Bölcsibe nem jár a fiam, és ugye ő az első gyermekünk. Oviban csak a kötelezően előírt órákig szeretnénk hagyni (ezt nem is tudom még, de talán napi 4 óra?), aztán hoznánk haza, hiszen otthon leszek úgyis.
Bármilyen tapasztalatnak örülnék, mivel nekem ezen a téren semmilyen nincs.
Igen, jo esellyel borulni fog a nagyobb testver napirendje, osszes szokasa, kedelyallapota, szemelyisege. Sajnos ez durvan nehez lesz, persze lehet remenykedni h nalatok maskepp alakul.
Remelem nem tervezed hosszu tavon "ketteskenek" hivni a gyerekedet mert ennel borzalmasabbat meg eletemben nem hallottam.
Igen.
Borul az addigi egész megszokott környezete, pláne ha külön szobája sincs.
Gondolj bele.
Pl uj munkahely, uj lakotárs. Neked milyen lenne? És ő pláne még kicsi nem látja még át racionálisan.
Az érzelmi biztonságot tanácsos erősebben éreztetni.
A gyermek amugy mutatoja is egyben hogy érzi magát. Problémás vagy kiegyensulyozott, többet szomoru e mint amennyit nevet, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!