Mikor szokott le a kislányotok arról, hogy semmit nem tűr meg a fején?
Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 15:44
1/9 anonim válasza:
Ugyan kisfiam van, de mikor tél lett, muszàj volt megtűrnie, megkötős sapit kapott. Másfèl èvesen már nem szedett le semmit.
2/9 anonim válasza:
3 éves lesz decemberben,most ment oviba. Semmilyen csatot nem enged a hajába tenni,se hajpántot. A hajgumit már azért engedi,így legalább nem úgy megy oviba mint egy ős kisgyerek. Sapkával,kendővel sosem volt gond,felvette ha kellett.
3/9 anonim válasza:
1 éves lesz, most már legtöbbször eltűri 1-2 órát a fején lévő sapkát, akár megkötős akár nem.
4/9 anonim válasza:
Nekem mindig is szerették a sapkát és kalapot.
A nagy 7évesen is felvette még a fülvédös bekötös sapit.
5/9 anonim válasza:
2 éves, hajcsatot, hajgumit, pántot egyáltalán nem tűri meg. Baseball sapkát követeli kb. 1 hónapja, ha megyünk valahova. Van megkötőse is, hűvösebb időben nincs választása, ráadom. De nem is veszi le.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :)
Mostmár látom, hogy ennek olló lesz a vége :D
2018. okt. 17. 17:28
7/9 anonim válasza:
Én is kérdeztem már egyszer :D 15 hónaposan semmit nem tűr meg a fején. Nagyon nem bíztattak a többiek itt, ami a kőzeljövőt illeti..
8/9 anonim válasza:
Nektek van valami a hajatokban?
Próbáljátok bevonni a dologba
15 hónapos kislányt lehet
Unokahúgom tűzi a haját, 12 hónaposan semmi nem lehetett a lánya hajában 16, hónapra maga hozza a hajgumit a 2 copfhoz
Mindig mutatta neki, hogy frizura .. Meg könyvet amiben a kislánynak csat is van a hajában.
Nekem még előttem a téma, lányom 15 hetes, de sosem
Szeretném ha rövid haja lenne. Hacsak nem ő kéri
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Próbálkoztam ilyen irányban is, sőt még az apukája hajába is került csatos masni a kedvéért :D Hát sokat nem ért, de legalább én jót szórakoztam rajta :D Azóta már fru-fruja van, végre nem lóg a szemébe a haja. De azért szeretném majd, ha minnél előbb megkedvelné a hajbavalókat, mert nagyon cukin mutatnak a csatos masnik a kis fizimiskáján :)
2018. okt. 21. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!