Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hová forduljak ezzel?

Hová forduljak ezzel?

Figyelt kérdés
Fiam 5 éves és ha eszik pár falat után rohan a wcre nagydolgog miatt. Reggelikor és vacsikor is. Gyerekorvos lerázott annyival ne adjak neki reggelit vagy vacsorát szerintem ez már nem normális mert görcsöl a hasa, gyakran hasmenése van
2018. okt. 16. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem kerj beutalot gasztroenterologushoz. Vagy maszek alapon vidd el. Igaz, fizetos, de legalabb nem kell varnod fel evet mire bejuttok.
2018. okt. 16. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azzal kezdeném, hogy keresek egy normális, hozzáértő gyermekorvost. Ha erre az akár komoly dolgot is jelezhető tünetre ennyit bír mondani, abban sem bíznék, hogy felismer egy torokgyulladást. Ha megvan a normális orvos, ő tudni fogja, merre kell elindulnotok.

Egyébként mióta van ez így? Változott valami, amikor kialakult? Akár lelki oka is lehet (válás, új tesó, új ovi, költözés, családtag halála, stb.)

2018. okt. 16. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Gasztroenterológiai ra vidd!
2018. okt. 16. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Tobb dolog is lehet mogotte, sanszos az etelerzekenyseg, pl. laktoz, tejfeherje vagy gluten, de a fruktoz malabszorbcio is jarhat ilyen tunettel. Etkezesi naplot erdemes vezetni. Miket szokott enni, ami utan szelad a wcre? Egyszer van csak hasmenese olyankor? En is gasztroenterologushoz vinnem, es gyerekorvost is valtanek lehetoseg szerint. Az etelerzekenyseg kulonbozo tapanyagok felszivodasanak hianyaval, gyengebb immunrendszerrel is egyuttjarhat, nem szabad elbagatellizalni ugy, ahogy a gyerekorvosotok teszi szerintem...
2018. okt. 16. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Èn is azt mondom, hogy új gyerekorvoshoz vidd. Mert ok, ha elöször azt mondja figyeld meg, de ha rendszeresedik akkor néhány tesztet meg kell vele csinálni. Pl a tejcukor teszt nem is egy nagy dolog...

Belgyógyászhoz is viheted.

2018. okt. 17. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!