Hová forduljak ezzel?
Figyelt kérdés
Fiam 5 éves és ha eszik pár falat után rohan a wcre nagydolgog miatt. Reggelikor és vacsikor is. Gyerekorvos lerázott annyival ne adjak neki reggelit vagy vacsorát szerintem ez már nem normális mert görcsöl a hasa, gyakran hasmenése van2018. okt. 16. 21:16
1/5 anonim válasza:
Sztem kerj beutalot gasztroenterologushoz. Vagy maszek alapon vidd el. Igaz, fizetos, de legalabb nem kell varnod fel evet mire bejuttok.
2/5 anonim válasza:
Én azzal kezdeném, hogy keresek egy normális, hozzáértő gyermekorvost. Ha erre az akár komoly dolgot is jelezhető tünetre ennyit bír mondani, abban sem bíznék, hogy felismer egy torokgyulladást. Ha megvan a normális orvos, ő tudni fogja, merre kell elindulnotok.
Egyébként mióta van ez így? Változott valami, amikor kialakult? Akár lelki oka is lehet (válás, új tesó, új ovi, költözés, családtag halála, stb.)
4/5 anonim válasza:
Tobb dolog is lehet mogotte, sanszos az etelerzekenyseg, pl. laktoz, tejfeherje vagy gluten, de a fruktoz malabszorbcio is jarhat ilyen tunettel. Etkezesi naplot erdemes vezetni. Miket szokott enni, ami utan szelad a wcre? Egyszer van csak hasmenese olyankor? En is gasztroenterologushoz vinnem, es gyerekorvost is valtanek lehetoseg szerint. Az etelerzekenyseg kulonbozo tapanyagok felszivodasanak hianyaval, gyengebb immunrendszerrel is egyuttjarhat, nem szabad elbagatellizalni ugy, ahogy a gyerekorvosotok teszi szerintem...
5/5 anonim válasza:
Èn is azt mondom, hogy új gyerekorvoshoz vidd. Mert ok, ha elöször azt mondja figyeld meg, de ha rendszeresedik akkor néhány tesztet meg kell vele csinálni. Pl a tejcukor teszt nem is egy nagy dolog...
Belgyógyászhoz is viheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!