Hétvégén mennyi időt töltötök a gyerekeitekkel?
Mert én mindkét napon folyton csak velük vagyok. Vagy együtt csinálunk programokat, vagy együtt mesézünk, játszunk vagy ők játszanak, én házimunkázom. A lényeg, h 2 napig egyfolytában együtt vagyunk. Szeretek velük lenni, de így vasárnap estére már kimerülök.
Ti mennyit vagytok külön a gyerekektől hétvégente? Vagy szintén mindkét napot folyamatosan együtt töltitek?
Én is az egész hétvégét velük töltöm, és ki is merülök.
Off:#2 tudjuk te 3 éve egyedül neveled a gyereked külföldön segítség nélkül.elhiszem hogy nehéz de k*******t unalmas,hogy minden kérdés alatt erről síránkozol.
Is-is.
A két nagy iskolás már igényli, hogy elbújjon kicsit a szobájàba, vagy elmennek a barátokhoz, vagy ők jönnek. A legkisebb épp szépás, igazi matrica.
A hétvégéket igyekszünk kihasználni, szombaton mindig csinálunk programot. Kirándulás, múzeum, vàrosnézés, stb. Vasárnap lustálkodunk, filmezünk, társasozunk.
Én néha igen, néha nem. Kb havi egyszer igyekszünk a férjemmel külön programot csinálni, ilyenkor a szüleim gyerekeznek. Nem egész hétvégére, de egy-egy délutánra. Illetve a férjemnek is és nekem is előfordul olyan program, mikor elmegy egyikünk itthonról, hétközben, vagy akár hétvégén.
Ez valamennyire rajtad múlik, mennyit mozdulsz ki. Van-e férjed, illetve van-e segítséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!