Kiscsoportos gyerekem azzal fogadott az oviban hogy"Nem megyek haza". Jól érzem hogy ez nem jó?
Figyelt kérdés
Pontosabban ma másodszor történt meg.
Belépek az ajtón mosolyogva köszönök,kitárom a karom. Rám néz és azt mondja:Nem akarok menni,játszom.
Kérleltem párszor,majd bementem és felvettem.
Nagyon kellemetlenül éreztem magamat. Az Ovónéni csak nézett.
Egy hónapja jár oviba,és egyszer sem sírt. Még az első nap sem.
2018. okt. 11. 19:34
1/19 anonim válasza:
Az ovónéni elmondhatta volna, hogy ez teljesen normális. A gyerekek és a sok játék nagyobb öröm, jobb szórakozás, mintg otthon unatkozni
2/19 anonim válasza:
minden ismerősöm megkapta már nemegyszer ezt a gyerekétől :))
az enyém sem sírt, sosem. Megy be mint a gép, habár ő azért ennyire nem szereti.
3/19 A kérdező kommentje:
Na hát most nagyon megnyugtattatok :) köszönöm
Kezdtem azon gondolkodni ,hogy nem szeret.
2018. okt. 11. 19:53
4/19 anonim válasza:
A fiam ugyanilyen volt. Egyszer sem sírt utánam, és hazajönni sem akart soha. Egészen egyszerűen azért mert sokkal jobb volt ott a többiekkel játszani. Ma már 10 éves és rendszeresen elmondja, hogy én vagyok a világ legjobb anyukája és mennyire szeret. :)
5/19 anonim válasza:
Dehogynem szeret téged! :) Igazából ez tök jó, valahol megértem, hogy rosszul esik, de gondolj bele..már most önálló, nem egy anyám asszony katonája a kicsikém. Én örülni fogok, ha az enyém is így kezeli már az első hetektől az ovis életet. :D
7/19 anonim válasza:
Ez teljesen normális. En fiam is csinálta.
De hogy gondolhatja egy anya ez alapján hogy a gyereke nem szereti?! Ezen elképedtem.......mi alapján vonod le ezt az idióta következtetést hogy nem szeret a gyereked?
8/19 anonim válasza:
Az enyem 22 honaposan kezdte a bolcsit, mindig ugy kellett levadaszni, most az ovibol konnyebben hazajon, de van, hogy keri, hogy meg csuzdazhasson parat.
9/19 anonim válasza:
Ó, ez teljesen normális. 3.éve jár oviba, és mikor én hozom el delutan, meg szoktam kapni. A fiam sem sír, csak maradna még. Persze mindig rá tudom venni, most perpilk az alvokájával, aki mindig meggyőzi, hogy holnap majd folytatja a klassz játékait a kis barátaival.
10/19 anonim válasza:
Kozepsos a lanyom, es mindog utaltam, ha ezt mondta. Nyaron 3 het szunet, majd egy het betegseg. Gondolhatod, mire visszaszokott. Alig vartam ezt a mondatot. Azota nem banom, ha evvel fogad. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!