Mi alapján dönt egy kisgyerek, hogy hol fog aludni/feküdni?
A kisfiam 3 éves, egyedül voltam, amikor született. Az apját nem ismeri, mert még terhes voltam, amikor eljöttünk tőle a lányommal.
Jelenleg van egy élettársam, aki az első és egyetlen férfi, amióta az apukát elhagytam.
Eleinte a gyerekek utálták. Tavaly ismerték meg a gyerekek.
A fiam be sem jött a szobába, ha ő nálunk volt, a lányom meg hisztizett, kiabált...
Ma már elfogadták, hisz okuk nincs utálni, mivel nem bántja őket meg stb. Egy ideje a kisfiam mindig a párom helyén akar aludni este, ha átjön a szobánkba, akkor az ő helyére fekszik. Az enyémre sosem. Mi alapján választ? Talán az elfogadása jele vagy ehhez semmi köze?
Remélem nem a féltékenység az ok, hisz már beszélget is vele, együtt jártak egy ideig a bölcsibe (meg most is néha), már nem csak az ajtóból mutogat a szobánkba, hanem bejön, ha kedve van.
Nem szoktunk rászólni, ha idejön vagy a helyére fekszik, szóval remélem ez jó jel.
Ha pedig féltékeny, azt honnan tudhatom biztosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!