Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség tesók között?
Hehe, mi pont így akartuk, erre... Várom a kistesót, márciusban érkezik, szeptembertől kezdett volna a "nagy" az oviban, márciura ugye simán beszokott volna...
De el se kezdtük, mert sehogy se lett szobatiszta (augusztusban lett 3).
Én se bírnék két kicsit.
Gyerekeim 19, 12 és 1 évesek.Nekem ez az ideális.
3 èv lesz a gyerekek közt.
Előbb nem mertem volna.
Mi is úgy akartuk, hogy mire jön a kicsi, a nagy szokjon be az oviba. Véletlenül se kösse össze a két dolgot egymással, de nekem se legyen itthon egyszerre a két gyerek. Szerintem bírtam volna úgy is, de én úgy érzem, ha a nagynak járt kizárólagos figyelem, amíg egyedül volt, akkor a kicsinek is jár legalább az a napi pár óra, míg a nagy oviban van.
Nekünk így 3,5 év lesz a két gyerek között, a lányom júliusban múlt 3 éves, már jár oviba 3 hete, imádja, simán beszokott, a fiam januárban érkezik. Őt is nagyon várja, plusz pozitívum, hogy meg is érti, hogy tesója születik, meg lehet vele beszélni.
Hozzátenném mondjuk, hogy nekem nem kellett a munkahelyre tekintettel lenni, kötetlen munkaidős home office melóm van, úgyhogy alakíthattuk kizárólag a saját szempontjaink alapján. Másoknál azért a munka is beleszól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!