Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ad már valaki harisnyát...

Ad már valaki harisnyát gyermekére?

Figyelt kérdés
8 éves lányom már kéri, de még nem adtam rá, mert félek hogy beleizzad, és utána megfázik.
2018. okt. 3. 10:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek zöld kezet nyomtam, nem tudom ki és miért pontozza le a válaszokat.
2018. okt. 3. 13:59
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
A harisnya mindig szép a kislányokon, legjobb ahhoz öltöztetni. :)
2018. okt. 3. 15:21
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem adok. 5 eves lany, vastagabb belelt leggingst kap egyelore, harisnyat szoknyaval adnek.
2018. okt. 3. 19:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Kötötte az ebet a karóhoz, úgyhogy kapott ma harisnyanadrágot.
2018. okt. 4. 08:08
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Akkor csak én vagyok ilyen elvetemült? Már múlt héten is kapott 5 éves lányom és 4 éves fiam is. Igaz, mindketten betegek voltak előtte.
2018. okt. 4. 10:56
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
15 os, azert betegek mert a tuloltoztetestol semmi immunrendszeruk ...
2018. okt. 4. 21:15
 17/19 anonim ***** válasza:
15, túlöltözteted őket, melegben beizzadnak aztán kimennek a hidegben leizzadva és megfáznak. Aztán mégjobban túlöltözteted őket és ugyanez. Mit adsz rájuk -5 fokban ha már 10ben is harisnyát is kapnak? Nézd a tarkójukat. Ha izzadnak akkor túlöltözetted őket és az sima út a betgségekhez.
2018. okt. 5. 01:15
 18/19 anonim ***** válasza:
78%
Amikor 3 fok van reggel vagy 8 fok de fúj a szél még én is veszek harisnyát, nem akarok megfagyni. Meg a 4 évesre is adok, felesleges megfázni, ilyenkor még nincs fűtés az oviban. A megfázástól nem fog megedződni, ez hülyeség, hozzászokni sem lehet. Mi egyébként sokat vagyunk kint és akkor érezzük jól magunkat ha nem fázunk, nem kell guzsorogni, hanem igenis jól felöltözünk hogy ne fázzunk semennyire se, csak azért mert az a divat, hogy kevés ruhát adnak a gyerekre, ez nem szoktatás kérdése. Ha a gyerek kéri a harisnyát, lehet azért mert nem szeret fagyoskodni. Biztos az iskolában sincs fűtés. Mi egyik reggel azért szaladtunk vissza mert a lányom sapkát akart tenni, mert nagyon fújt a szél. És felvettük. De nem is folyik állandóan az orra, mint sokaknak.
2018. okt. 6. 08:00
 19/19 anonim ***** válasza:

😱

Én a 15 hetesemre adtam esdig egszer nadràg alá

Amúgy csak bodyhoz, hordozókendőhöz vagy itthonra csak azt

Du 19-23 fok van. Én pólóban vagyok kinn

2018. okt. 20. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!