3-4 éves kisfiatok hogy hívja a férfiasságát?
Figyelt kérdés
A kérdés folyománya: a megszokott és elfogadott kuki/kukac/fütyin túl mennyire engeditek h a szleng soft és erősebb formái közt is válogasson?2018. szept. 17. 19:53
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedo, én magam is kisgyermekes anya vagyok - egy ismerősöm szerint teljesen normális h a kisfia pötsnek hívja az érintett szervet, ami nekem meglepő.
De direkt nem akartam ebbe belemenni, mert arra vagyok kíváncsi h másnál hogy van ez.
2018. szept. 17. 20:45
4/6 anonim válasza:
Szerintem úgy fogja hívni ahogy te emlegeted neki pici korától.Az, hogy melyik családban hogy szokás nevezni, nagyon változó.Ha olyat hallanék tőle ami számomra nem fér bele, elmondanám neki, hogy az csúnya szó, olyat csak a buták mondanak.
5/6 anonim válasza:
Ahogy ti neveztitek, azt fogja megtanulni. Nálunk is van po:cs, mert simán mondom rá én is, nagyszülők is kicsi kora óta, hogy po:cso:s (mint ahogy a csajok meg punásak -ez ilyen, ilyen pervez család vagyunk :)). Meg amikor egy po:csben fetreng az ágyon reggeli öltözés helyett, akkor is ezen a néven hívjuk, tehát ezt is megtanulta természetesen.
Amúgy kuki, kukac, fütyi trión kívül még a cerka van használatban.
6/6 anonim válasza:
Kuki, kukó, kukac, kakaska, fecak, fütyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!