Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiús anyukák! A ti kisfiatok...

Fiús anyukák! A ti kisfiatok mikor pisilt először olyan nagyfiúsan?

Figyelt kérdés
Gondolok itt ara hogy nem vette le teljesen a naciját hanem csak lehuzta a sliccet és hajrá?

2017. jún. 5. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
2 hete.
2017. jún. 5. 18:34
 2/8 A kérdező kommentje:
És hány éves volt?
2017. jún. 5. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

Ulve pisilni tanitottam mert sokkal hygenikusabb.

A ferjem is leul

2017. jún. 5. 19:30
 4/8 anonim válasza:
58%
Higenikusabb ulve pisalni?? Leul egy etteremben vagy tojzojban az ulokere ami ossze van fosva azt az ugy higenikus
2017. jún. 5. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

2 évesen lett szobatiszta, szinte az első pillanattól kezdve állva pisil, nem veszi le a gatyóját, csak pici letolja. Az elején, amíg picike volt, sámlit tolt a vécé elé, arra állt, és célzott😃 most már 4 éves nagyfiú, már szépen feléri a vécét, nem kell sámli.

És sosem tanítottam ülvepisilésre, egyáltalán nem higiénikus a fiam szempontjából, max. a vécé marad tiszta, de nekem első sorban a fiam egészsége fontos.

2017. jún. 5. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
A "nagyfiús" alatt a csatakrészegen maga alá hugyozás értendő?
2017. jún. 5. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Szeptemberben lesz 4 es epp most kezdte tanulni:)

Vettem neki egy ilyet 😀

[link]

2017. jún. 6. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Előző, ez marhajó! :D Imádom a kreatív agyakat! :) Nekem is mániám állandóan új dolgokat kitalálni... ;)

(Egyébként lehet, hogy ezt a cuccot már régen kitalálták, de az részletkérdés, nekem tetszik, és most látok ilyet először.)

A kérdésre:

oviban nagy átlagban 3 évesen szoktak.

2017. jún. 6. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!