Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vittétek már a gyereket úgy a...

Vittétek már a gyereket úgy a bölcsibe, hogy köhögött és eléggé folyt az orra?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem, mert a többi baba is megfertőződne!

A mi bölcsinkbe nem is engedik be a beteg babát!

2010. jún. 22. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, de haza már hoztam úgy többször is, ugyanis más szülők azt le se tojják, hogy a többi gyereket így lefertőzik. :-(
2010. jún. 22. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég felelőtlen , szemét dolog betegen bevinni közösségbe gyereket, mivel tudod, hogy összefertőzi a többi picit.
2010. jún. 22. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Betegen nem vittem soha, de éppen tegnap voltam elszörnyülködve. Mentem a lányomért (egy kicsit hamarabb, mert elengedett a főnök) mikor oda értem tágra nyílt szemmel néztem a gondozónőre, hogy milyen zene-bona jön ki a teremből. Az egyik gyerek csúnyábban köhögött mint a másik. Sőt volt olyan aki már majdnem hányt a felköhögött váladéktól. Kérdeztem hogy ezek mit is keresnek a bölcsibe? Mire elmondta a gondozónő, hogy hiába tiltják ki a gyereket azért mert beteg, másnap viszi az igazolást hogy egészséges és közösségbe mehet. Na ez a durva. Ma reggel nem kellett vinnem a lányomat mert az éjszaka belázasodott. :-(

Az a baj hogy mindig lesznek olyan "görény" emberek akik betegen beviszik a bölcsibe a gyereket.

2010. jún. 23. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az egyik szülővel a bölcsi igazgatója is beszélt (szülői nyomásra), hogy ne hozza már kutyaugatásos-köhögősen a gyerekét. Erre másnap a nő gyakorlatilag bedobta reggel a gyereket a csoportba, és elszaladt mire a gondozónő feleszmélt volna. :-P
2010. jún. 23. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!