Lányom 25 hónapos, de még nem érdekli a bili. Nem baj, ha még várunk vele, vagy egyáltalán ő fog szólni, ha pisilni kell?
25 hónapos volt a fiam, amikor először ráült a bilire. Aztán amikor kedve volt, ráült. Soha nem erőltettük, aztán egyik reggel levette a pelust, hogy neki nem kell, anélkül megy bölcsibe.
Bár tudom, neked könnyebb lenne, ha már nem kellene pelenkázni, de ha még nem akar, nem érett meg a szobatisztaságra, hagyd pelenkába.
Nyugodtan várhatsz.
Az én lányom már közeledett a 3 évhez, egészen pontosan 32 hónapos volt, amikor szobatiszta lett. Persze előtte is már jóideje elöl volt a bili, rá is ült, próbálkozott, de nem sok sikerrel. én meg egyáltalán nem erőltettem. Aztán egy napon szólt, hogy pisilni szeretne a bilibe, sikerült is neki, és onnantól kezdve csak a bilibe végezte a kis- és nagydolgát is. Ennek már 1 éve lesz, baleset összesen talán 2-3 fordult elő azóta, délutáni (pelusmentes) alváskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!