Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti minden nap gyakoroltok a...

Ti minden nap gyakoroltok a házi feladaton kívűl az elsős gyermeketekkel?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy persze mi is átvesszük a házi feladatot de nem adok neki minden nap plusz gyakorló feladatot.mint például egyenes,szaggatott vonalak írása
2018. szept. 11. 17:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Most másodikos, de azért válaszolok:

Direkt kérték a tanítók, hogy napközi után már NE terheljük a gyereket az iskolai feladatokkal. A házit megcsinálják a napköziben, ha valami nem megy, gyakorolnak ott. Haza sem hozták még a házi feladatot sem soha, vagyis csak péntekenként, mert aznap napközi helyett mindig játék volt.

Ez a 2. félévre annyit változott, hogy az olvasás gyakorlását kérte a tanítónéni napi 20 percben. Ebből én heti 10-15 percet tudtam kb összehozni a gyerekkel, mert teljes volt az ellenállása.

Megesett amúgy, hogy írkálta a betűelemeket otthon, de inkább csak ilyen játékos foglalkoztató jelleggel.

2018. szept. 12. 07:53
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem. Házi feladat mellett semmiképpen nem fárasztanám még gyakorlással is. A házi feladat maga a gyakorlás. Hány órán át dolgozzon szerencsétlen hat éves: 10?!

Az álatlunk választott intézményben nincs házi feladat.

2018. szept. 12. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem egyátalán nem ha van tényleg gyakorolni való akkor igen de csak akkor .
2018. szept. 14. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Négyig van suliban, megcsinálják bent a házit. Egyébként csak hétvégére küldik haza a könyveket, munkafüzeteket.
2018. szept. 25. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!