Elsős kislánynak isibe fekete leggings rövid felsővel gond?
A leggings alsónemű, melyet tunika/szoknya/ruha ALÁ viselünk.
Egy hat éves kislány rövid pólóban és tapadós kváziharisnyában gond. Amennyien gondnak érzed, hogy pedofilcélpont a félig leöltöztetett gyereked közterületen.
Iskolába meg nem értem, hogy merülhet egyáltalán fel.
10
Nem tudom, milyen alsóosztálybeli környéken éltek ti, mert Németország ezen részén nem öltöztetik ilyen alpári módon a gyerekeket. Iskolába pedig fel sem merül.
Max otthonra.
Felnőtt, 29 évesen nem veszek fel leggingset utcára, főleg nem rövid felsővel, mert a leggins nem nadrág.
10-es: jó ideje élek Németországban, de eddig nem láttam iskolás korú (vagy idösebb) gyerekeket legginsgben rövid felsörésszel.
Vagy csípö alá (combközépig) érö felsörésszel, esetleg rövidnadrággal hordják, senkinek eszébe sem jutna másként viselni.
A belebújós farmer/nadrág más kategória, mégha sokan ezt is leggingsnek nevezik, de nem az.
A leggings - definíció szerint - lábfej nélküli harisnyanadrág, legfeljebb nem egészen vékony anyagból, de akkor is alsónemü és nem utcai viselet.
Igen, megszólják, csak tudnám minek. Mármint oké, hogy a leggings nem nadrág, de nem tudom ki, hogy van vele, én szerintem egy normális embert pont nem az fogja érdekelni, hogy hogy öltözködik egy 7-8 éves kislány. Egy mondjuk 13 évesen megértem, hogy zavaró, mert hát már kezdenek nőiesedni, na de egy 7-8 évesen? Az eszem megáll néha! :D
20/F
27
Pontosan annyival, mint egy melltartó egy topnál, mint egy míderes alsóneműbodí egy trikónál. Pont annyival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!