Fiúnak fekete leggings mellé milyen felsőt kell venni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 4. 21:45
1/19 anonim válasza:
Lehetőleg minnél szűkebb legyen , de csak akkor áll jól ha max 40kg a srác
2/19 anonim válasza:
Hát leggingshez, fiúnak rózsaszínt...
3/19 anonim válasza:
Időpont ma 21:54
Érezhető a provokatív és lenéző szarkazmusod. Nem mindegy neked, hogy ki, s legfőképpen mit hord? Ha fekete leggingset szeretne rózsaszín pulóverrel, akkor azt fog.
Kérdezőnek: Azt, amiben jól érzi magát. Tessék próbálgatni stílust, aztán majd kialakul.
5/19 anonim válasza:
Fekete, szürke, fehér, sötétlila, sötétkék, sötétzöld
6/19 anonim válasza:
Én szűket vennék ami testhezálló mert ha lennt is feszes akkor jobban néz ki ha fennt sem túl elálló.
7/19 anonim válasza:
A bringásgatya eredetibb volt...
8/19 anonim válasza:
egy fiú ne vegyen fel leggingset
9/19 anonim válasza:
Időpont ma 21:03
Miért ne? Neki kell megfelelnie, nem neked. Akkor meg? Mi a probléma? Foglalkozz magaddal, és felelj meg minden társadalmi elvárásnak, legyen egy szar, befásult életed.
10/19 anonim válasza:
bármilyen szín megy a feketéhez, én világos színt valasztanék, de az én vagyok kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!