A ti gyereketek is sokat táncol?
Nem , nem mindegyik ilyen :) Nekem 4 gyerekem van, ebből első fiam nem csinálta, a második gyermek lány, ő riszálta már 1 évesen (nem lett táncos amúgy).
A harmadikom szintén fiú , ő kifejezetten muzikális, imádta a ritmust, táncolt amikortól megtanult járni,énekelni is szeret és szépen is tud.
A negyedikem szintén kislány, tök hidegen hagyta a táncikálás. Most 4 éves, kifejezetten szégyellős típus, csak akkor fordul elő hogy rázza kicsit magát, ha senki se nézi.
Sok zene szól nálunk, énekelünk, szeretjük is, egyik gyerekem zenél is zeneiskolában, szóval körülvette mindegyiket kiskorától a zene.
Mégis van amelyik ilyen, van amelyik meg más.
majd kinövi ;)
a kicsik sztem mind ilyenek. aztán bejönnek az új mozgásformák (ugrálás, pörgés, esetleg ezek kombinálva mindenféle féllábas-fejreállós, forgós izékkel) a togyogatáson kívül és 10ből 9 máris elfelejti a táncolást. mondjuk lesz helyette más :D
Az én fiam már 1 éves kora előtt is "tánccal", azaz billegéssel reagált a zenére, most lassan 2 éves, még mindig táncolni kezd (most már tényleg tánc) ha zenét hall.
Szerintem számít az is, hogy bármikor látta-e a szülőt vagy mást táncolni. Személyiség, érdeklődés, sokmindentől függhet. Nálunk pl majdnem mindenki zenész a családban.
Nálunk mindkét csaj ilyen. A nagynak a Hopp Juliska volt az első őrület 1 évesen. Arra már tapsolt, emelgette a lábát, ütögette a térdét. Most 4 éves és folyamatosan táncol. 1 hét múlva viszem az első táncórájára.
A kicsi (16 hónapos) véletlenül meghallotta a Kalinkát és megvadult tőle. Azóta amikor lejátszuk neki, lépeget, forgatja a csuklóját, dülöngél és ha vége a dalnak, akkor kiabál, hogy Ka, ka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!