Nagyon félek mi baja lehet? 15hos kisfiam.
Figyelt kérdés
Kisfiam nem reg pakolt a penztarcamban(sajnos xaxanot szedek) es volt belole a tarcamban egy fel pedig mindig kipakolok elotte mielobb oda adom neki nem figyeltem mellette ultem mikor eszre vettem hogy bevette a szajaba de kis is kopte(nagyon keseru ize van) de nagyon felek ha minimalisan is a szajaban volt.2018. szept. 8. 09:35
1/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lehet-e ennyitől baja.
Nem hiszem. De azért figyelj, hogy valami furcsaságot észlelsz-e.
2/19 anonim válasza:
Ügyeletet hívd fel, segítenek. Bár ennyi nem hiszem, hogy ártott.
3/19 anonim válasza:
Maximum túl nyugodt lesz ma a gyerek. Istenem!
4/19 A kérdező kommentje:
De nagyon kicsi még és nagyon féltem szegenyem.Es atkozom is magam ez miatt h nem lattam azt a fel szemet.
2018. szept. 8. 09:52
5/19 anonim válasza:
Én is szedtem hasonló gyógyszert és el nem tudom képzelni, hogyan játszhat a tárcáddal, amiben nyugtató van. Hívd fel az ügyeletet, de nyilván csak akkor lesz baja, ha le is nyelt a gyógyszerből.
6/19 anonim válasza:
Szerintem se lesz ennyitől baja, de innentől tényleg nagyon figyelj. Miért szeded azt a szemetet?
7/19 anonim válasza:
Látom, az iróniát érteni az itt luxus.
8/19 A kérdező kommentje:
Sannos pánikbetegségre szedem;(.Eddig mindig odafigyeltem hogy veletlen se legye olyan benne mielobb oda adom neki de ez valahogy benne maradt;(Most bekesen alszik 6kor kelt faradt volt.Nagyon figyelem az eset lassan egy oraja tortent.
2018. szept. 8. 09:58
9/19 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baja ha nem nyelte le.
Off: nem mernék ilyet szedni kisgyerek mellett. Tompít, lassítja a reakcióidőt.Nem csodálom, hogy benne maradt, nem lehet ilyen gyógyszer mellett rendesen figyelni.
10/19 A kérdező kommentje:
Napi felet szedek vagyis 0.25ost.Nem vagyok tole tompa csak "elni" tudok vele.Nem tudom ha esetleg egy cseppet lenyelt belole meg is mi lehet?:(Elvegre olvadt a szajaban mikor kikaptam/kikopte.
2018. szept. 8. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!