Ti amikor 2-3 év utan gyerek mellol viszamentek dolgozni, nem feltek h elfelejtettetek valamit?
Most megyek vissza és nem várják el, hogy mindent tudjak, hisz ahogy írtad nálunk is teljesen más a program, a főnök is változott, a munkakör se teljesen ugyanaz... beszéltünk is róla, hogy ki mellé ülök kezdetben, hogy átadja az infót. Szerintem pár nap és menni fog.
Pénzügyre megyek vissza 3 év után.
Amitől inkább tartok, hogy mikor betegszik le először a gyerek.
Ne aggódj, tök normális, hogy az ember kiesik abból, amit nem csinál hónapokig-évekig. Nekem elég sokrétű a munkám, és konkrétan, ha két hétig nem kell egy bizonyos feladatot csinálnom, akkor sokszor előfordul, hogy elő kell kapnom a jegyzeteimet, hogy is kell ezt a folyamatot csinálni. Paráztam rajta kicsit eleinte, de aztán kiderült, hogy az összes kollégám (a főnökömmel együtt) így van ezzel, szóval nem az értelmi képességekkel van itt gond. :)
Egyébként a kérdésedről egy barátnőm sztorija ugrott be, akinek az egyik kolléganője gyesről visszatérve a flopimeghajtót kereste a gépen. :)
Szóval ez mindenkivel előfordulhat, értelmes emberek nem akadnak fenn rajta, ahogy előttem írták, kérj segítséget, és pikkpakk újra belerázódsz (nyilván nem a nulláról kell kezdened).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!