Mi az, amit megengedhetek magamnak gyermeknevelés téren, párom gyermekével kapcsolatban?
Én 30/N, párom 37/F. Előző házasságából van egy 4 éves kislánya. Nagyon apás, azt előre leszögezem. De engem is nagyon szeret, elfogadott. Talán jobban, mint édesanyját.Mi az, amit tehetek a neveléssel kapcsolatban, és mi az, amibe ne ,, szóljak bele" illetve nem az én feladatom. Pl. ha rossz a gyerek nagyon, és apa nincs itthon, hogyan szóljak rá?
Ha elveszi más dolgait, úgy, hogy nem szabad és nem is kérte el? Ha nagyon apás, de elfogad engem is, de nem engedi, hogy én fürdessem, hajat fésüljek stb csak apának?
Olyan noncs egy 4 éves gyereknél, hogy téged jobban szeret, mint az anyját.
Ezt tényleg verd ki a fejedből még gondolati szinten is.
Pároddal és az anyjával kell tisztázni.
Amúgy annyit mint egy bébiszitter, max nagymama esetében
Nem érzed durvának, hogy azt írod hogy téged jobban szeret mint az anyját?
Mit képzelsz magadról? Egyébként , meg úgy viselkedj vele mint egy óvónő.
Szerintem tégy úgy, mintha vér szerinti gyereked lenne. Nem igazán értem a bébiszitteres, nagymamás hasonlatokat, mert szerintem nekik is úgy kell viszonyulni hozzá. Akire rá van bízva a gyerek, az dönt arról, hogy akkor és ott mit enged meg és mit nem.
Ha bizonyos dolgokat csak az apjának enged, és ő nem utazott el több napra, akkor azokat hagyd meg az apjának.
Pl. kisfiam néha mondja, hogy melyikünk fürdesse vagy vigye óvodába. Ha lehet, teljesítjük is a kérését. (Mindketten vér szerinti szülei vagyunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!