Miért nem akar oviban maradni a lányom? Ma fél 11kor felhívott az ovonő hogy menjek érte mert nagyon sír.
Figyelt kérdés
4 éves. Már tavaly is járt oviba. Kb 1 hét után megszokta addig csak nyafogott reggel.2018. szept. 4. 19:55
11/14 anonim válasza:
Ezért felhivtak?? Nem igazán értem,ebből azt szűri le a gyerek,hogy,ha sir,rögtön jön anya.Lehet,hogy hosszú volt a nyári szünet-és lassabban áll vissza.Szülőt betegség,vagy egyéb probléma esetén hivunk fel-nem siráskor.
12/14 A kérdező kommentje:
Azt hitték hogy azért sírt mert van valami baja és azért hívtak fel. De tegnap még nem volt beteg. Ma lázas lett.
2018. szept. 5. 19:00
13/14 anonim válasza:
Akkor egyszerű, ezért sírt. Jobbulast neki!
14/14 anonim válasza:
Egyébként annyit hozzátennék, az én lányom tavaly kezdte az ovit, es az ovonok mar 2 nappal elore mindig megmondták ha beteg lesz...marmint bevittem, delutan mondták hogy nyügös volt, nem jol van, én meg szo szerint lelkiismeret furdalast ereztem es merges voltam rajuk, hogy "mivan hisztisebb a gyermek es rogton visszapasszoljuk anyanak csak mert otthon van a tesoval?" Es 10bol 10szer igazuk volt, mert masnap vagy hanyt vagy lazas lett stb. Ezzel csak azt.szeretném mondani, hogy az ovónők sokszor napi 30 gyerekkel foglalkoznak, ha mindenkit hazaküldenének ha hisztizik (nalunk a csoport fele olyan h siman uvolt fel oraig ha ugy van), akkor nem tudnak dolgozni az anyak....plusz van nemi rutinjuk a hiszi kezelesben, tobb mint nekunk....ha felhivjak ilyen miatt a szulot annak oka van. En egy eletre megtanultam tavaly. A dadus konkretan ugy mondta meg hogy a lanyomnak kotohartya gyulladasa van, hogy elotte jottunk ki.1.oraval a gyerekorvostol aki visszakuldte kozossegbe mert nem vette eszre....amugy jo a doki. Visszamentem vele oviba, ranezett.a dadus: nincs kotohartyagyulladasa? Tessek hazavinni! Hazavittem ertetlenul, 3 ora mulva mar full voros volt a szeme. Szoval rutinosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!