Mekkora volt a gyereketek, mikor elkezdte az első osztályt?
Figyelt kérdés
Az én lányom most 119 cm és 23 kg. Boltban dolgozom és több olyan gyerekkel jönnek mostanában vásárolni akik a lányom osztálytársai lesznek. Ledöbbentem hogy néhány gyerkőc mekkora. Volt egy kislány aki 140 cm és 36-os lába van, egy másik kislány szintén 36-os láb és 142 cm. Kisfiú aki 164-es ruhát hord, 37-es lábbal. És az osztàly nagy része tényleg elég magas. Az én gyerekem elveszik mellettük majd. Volt más is akinek kisebb volt a gyerkőce mikor felment elsőbe? Többen kikerekedett szemmel néznek rám, hogy milyen kicsi a lányom ahhoz képest hogy 6 éves.2018. aug. 27. 18:57
11/14 anonim válasza:
#10 vayok. A fiam majdnem 7 éves volt akkor, amikor kezdte az első osztályt (decemberi)
12/14 anonim válasza:
Kislány, 125 cm, 24 kg. Szeptember végén lesz 7 éves.
13/14 anonim válasza:
4es vagyok. Ezen mit lehet lepontozni? Egyébkent nem rég lett 7 éves.
14/14 anonim válasza:
Az én lányom volt a legkisebb, 21 kg és 122-es ruhákat hordott. Most 3.os 27 kg és 128-134 es ruhákat hord,cipője 32es.Náluk is vannak nagyobb gyerekek,én inkább átlagosnak mondanám és nagyon csinos talán az osztályban a legcsinosabb lány,sok gyerek duci sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!