Elsö osztályos gyereketek mennyi iskolán kívüli dolgom vesz részt? Sport, zene, stb?
Mi 9 felé elfoglaltságot próbáltunk ki, mire megtaláltuk ami érdekli. Egyik a vízilabda, a másik logisuli( vicces gondolkodtato feladatokat oldanak meg)
Ne eroltesd, most nyíl ki a világ felé. Engedni kell, úgy is megtalálja ami érdekli :)
Ha jól értem akkor a kézműves foglalkozást szereti. Viszont a mozgással járó foglalkozásokat (tánc, foci) nem.
Ne eröltesd a mozgást ha nem szeret mozogni. Én is utáltam mozogni gyerekként is meg most felnőttként sem vagyok hajlandó sportolni. Egészséges vagyok és nem vagyok kövér sem. Nem szeret mindenki mozogni. Így is nyúzzák őket minden nap a tesiórán.
Keressetek olyan különórát ami nem jár sport. Énekkar, zenesuli, logisuli ..stb.
heti 2 szolfézs, 2 hangszeres óra, 2 szertorna, 1 balett, 1 boulder, 1 falmászás, 1 rúdtánc edzés.
de szerintem nem kell ennyi foglalkozás, csak ha nagyon akarja. nem baj, ha bizonyos tevékenységeket ott hagy, hiszen csak úgy derül ki, hogy szereti-e az adott különórát, ha jár rá egy kicsit. de lehetőleg még az első 1 hónapban beszéljétek meg, hogy tényleg szeretné-e hosszútávon csinálni. az nem jó taktika, hogy egy-két hónap után még ne hagyja abba, mert majd csak megszereti. legalábbis nálunk nem jött be, de ki tudja, talán másnál igen. szóval nyugodtan járjon ide-oda, majd csak megtalálja azt, ami kedvére való. próba nélkül honnan is tudhatná, mi lesz az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!