Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan reggeliztessem őket,...

Hogyan reggeliztessem őket, ha utálják? Iskolai időszakra gondolok.

Figyelt kérdés

Eddig nem reggeliztek a gyerekeim, mert egész egyszerűen ébredés után nincs étvágyuk legalább 1 órán át. Ez szünetben nem zavaró, hiszen ki tudjuk várni, na de most megint kezdődik a suli.

Reggelente narancs vagy más gyümölcs dzsúszt kaptak, vagy tejet , macikávét, kakaót, és max egy kekszet (háztartási, korpovit, jóreggelt ) .

Gyümölcsöt sajnos egyáltalán nem esznek, vagy extra ritkán tehát azt nem tudok nekik adni reggel.

Reggel így is 6 kor kelünk, hogy beérjünk a másik településen levő suliba időben.

Nem tudom őket 5 kor kelteni azért, hogy reggelizzenek.

Más hogyan csinálja?

2018. aug. 26. 07:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%
Mindenki más, szerintem így van ez a gyerekeknél is. Mi tesómmal sosem reggeliztünk, maximum öltözködés közben egy pohár tea és egy-két szem keksz csúszott le. A suliban kaptunk reggelit, vagy ha erre nincs lehetőség nálatok, akkor csomagolj nekik tízórait. Nekem a mai napig nincs étvágyam kb. délig, leghamarabb is 11 körül éhezem meg, soha semmi bajom nem volt belőle.
2018. aug. 27. 12:01
 22/24 anonim ***** válasza:

Itt azért sokak fejében komoly zavar van. A gyerek vagy ő nem reggelizik, de megeszik pár szem kekszet vagy iszik tejet/kakaót is.

Nos, emberek: ti REGGELIZTEK! Ez a reggeli. Amikor a napi első étkezés megtörténik.

2018. aug. 27. 12:06
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

Mi úgy csináltuk, annó, kölökkoromban, hogy minden reggel üvöltözéssel indult, mert miért nem vagyok hajlandó reggelizni. Én meg émelyegtem, szarul voltam, ment a hasam, az első három szünetet tuti a wc-n töltöttem alsóban.

Aztán apám hála az égnek elment messzire dolgozni, nem volt muszáj többé reggeliznem, az anyám meg bírta érteni h rosszul leszek ha kb. kilenc előtt ennem kell. Azóta iszok reggel egy pohár kakaót (jó, gimi óta kávét), összeszedem a reggelim meg a tízóraim, és megyek a dolgomra.És amikor itt a reggeli ideje, akkor megeszem a reggelimet.

Szóval annyit csinálj, hogy ne kínozd a kölököket, csak csomagolj plusz egy adag kaját nekik reggelire. Semmi baja nem lesz tőle ha csak a legelső órája után eszik.

2018. aug. 27. 13:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy?

Én gyűlölltem, hogy mostohaanyáméknál KÖTELEZŐ volt enni. Hiába nem voltam éhes, az a 3 deci kakaó pont elég volt tízig, de ott muszáj volt kajálni ébredés után.

Csík tízből nyolcszor hánytam vissza, mert olyan "jól" esett. :(

29 vagyok, sohasem reggelizek azóta sem, minek? Nem kívánom.

2018. aug. 29. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!