Harapás ellen mit tennétek?
Figyelt kérdés
A kislányom rendszeresen, 3-4 naponta elkezd harapdálni, játékból csinálja, de nagyon nagyokat harap, közben mosolyog rám. Volt valakinél ilyen? Mit csináltatok? 14 hónapos.2018. aug. 23. 14:31
1/5 anonim válasza:
Erélyesen rá kell szólni, hogy nem szabad. Félsz gyereket megnevelni?
2/5 anonim válasza:
Nálunk is ez volt kisfiamnál.Ő azt hitte, hogy csak játék.Ha rászóltam csak nevetett.Aztán mikor megharapott és úgy csináltam mintha elkezdenék sírni.Akkor kicsit megijedt, elkezdett simogatni.Ezt párszor eljátszottuk, azóta nem csinálja.
3/5 anonim válasza:
A nagyobbnak (szintén kb. 14 hónapos volt) 3x szóltam erélyesen, negyedszer 2 ujjammal a szájára ütöttem egy kicsit. Úgy meglepődött, hogy többet nem harapott.
A kicsi nagyjából ugyan ebben a korban a mellkasomba harapott és felkiáltottam reflexből, mert nagyon fájt. A gyerek megijedt a kiabálástól és nem harapott azóta sem, sőt ha bújik, akkor mondja, hogy hamm-hamm nem. (16 hónapos)
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon sok mindent ugy tanult meg, hogy bizony raorditottam.
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok.
Gondolom a lepontozó idiótának a gyereke harapdálja végig a bölcsit és az ovit, de nem gond, csak így fejezi ki magát a kis drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!