Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan magyarázzam el az ő...

Hogyan magyarázzam el az ő korában?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem 5 éves kislányomat. Múlt héten megkérdezte, hogy hogyan került ő anno az én hasamba. Nem akarom sem a gólyahozott verziót, sem a méhecskéset. :) de konkrét dolgokat sem szeretnék,még a végén az oviban téma lesz. Esetleg ha van valami könyv ezzel kapcsolatban...
2010. jún. 21. 06:25
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Mondd azt Neki, hogy Te, mármint az Anyukája és az Apukája nagyon szeretitek egymást és egyszer nem csak a szátokkal csókolóztatok, hanem, amikor nagyon összebújtatok, a puncid és az Apukája kukija is csókolózott. De azt feltétlenül tedd hozzá, hogy ezt CSAK A FELNŐTTEK CSINÁLHATJÁK!!!
2010. jún. 21. 06:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még gyerekkoromban anyukám úgy mondta, hogy amikor két ember annyira szereti egymást, hogy túlcsordul a szeretet, akkor egy angyal formájában megjelenik a földön. De hogy ászokjon a földi létre, növekszik anya pocijában :-D

De az is jó megoldás lehet, hogy visszakérdezel, hogy ő mit gondol. És akkor tudni fogod, hogy mennyire érdekli ez a téma.

2010. jún. 21. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:

A legjobb, legszebb könyv ebben a témában: A sehány éves kislány

ALAPMŰ!!!!!!!

Gyönyörű rajzokkal, egyszerű, édes, tényszerű, de kicsi gyerek szintjének megfelelően meséli el egy kislány születését, lerajzolja, hogy növekszik a baba a pocakban...

[link]

2010. jún. 21. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok. Gyűjtöttem néhány könyvcímet a kisgyerekek felvilágosításához:

[link]

[link]

[link]

Bármelyik könyv mellett döntesz, fontos, hogy együtt nézegessétek és minden kérdésére őszintén válaszolj.

2010. jún. 21. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
[link] Első voltam. Itt olvastam, hogy azt is lehet mondani, hogy a férfi és nő, nem csak a szájukkal csókolóznak, hanem a puncijukkal és a kukijukkal is.
2010. jún. 21. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

Legjobb elmondani a tényeket.

Anya hasában van az egyik sejt, apa fütyijéből jött a másik sejt. Összeolvadtak, ebből lett a gyerek.

2010. jún. 21. 15:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2010. jún. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!