Ti festitek a lányotok körmét? A feleségem az 5 éves lányunknak mindig kifesti és olyan csúnya.
Figyelt kérdés
Szerintem ehhez még kicsi.2018. aug. 18. 18:59
11/18 anonim válasza:
7es vagyok, érdekes én soha nem festem a körmöm nem csináltatom meg sem...még is valamiért nagyon tetszik neki, ha az övé ki van lakkozva..oviba sosem ment úgy...lehet lepontozni, de ha olyan kedvünk van akkor ki is sminkeljük egymást rúzs, szemhéjpúder/nem különbb mint egy arcfestés/ mi jól szórakozunk itthon...aranyos ahogy alkotni próbál és mennyire koncentrál, hogy a legtökéletesebb 'sminket' készítse el nekem☺
12/18 anonim válasza:
egyetértek veled kérdező,én semmi ilyet nem csináltam lányomnak ,ja és anyuka vagyok.
13/18 anonim válasza:
Persze, hogy kicsi.
Én nem a dekorálásra, azaz végső soron a felnőőttkori kívánatosságra trenírozom őket elsősorban, hanem az önazonosságra, a belső békére és az elméjük csiszolása a közös buli.
14/18 anonim válasza:
Mégis mit gondolsz, hogy én első sorban arra 'trenírozom' hogy hogyan dekorálja magát?😀 néha lehet 'lazítva' is játszani☺
15/18 anonim válasza:
8 éves volt, mikor kérte.
Kifestettem neki - nem rikítóra -, meg még párszor nyaranta de annyi.
16/18 anonim válasza:
5 és 8 évesek a lányok. Nem engedem nekik és a férjem sem. Én kiszoktam magamnak festeni. Ők megertettek, hogy még kicsik. Ráérnek ezzel még.
17/18 anonim válasza:
Ugye azt azért megígéred, hogy sem most, sem később, amikor már magától csinál szépészeti hülyeségeket (tudjamisén, beszerez négy fülbevalót, vagy punktaréjat csináltat, nincs ötletem mi lesz tíz év múlva menő), nem fogod a kislányoddal közölni hogy csúnya?!
18/18 anonim válasza:
Amúgy ha tetszik nekik hadd fesse. Nem bánt vele senkit. Nem lesz butább, bunkóbb, vagy lustább, csak ha ránéz a kezére, örülni fog neki a kölök. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!