Van valamilyen "szertartásotok" a kicsi, nagyobb gyerkőcötökkel? Orr összedörzsölése, ő oltja el a lámpát elalvás előtt, ilyesmikre gondolok.
A puszidobás egymásnak mikor leoltom a villanyt, és elkapjuk egymás "pusziját" és játékosan felfaljuk :) (mintha bedobnál a szádba egy marék gumicukrot vagy szotyit)
Lehet másnak idétlenség, nekünk vicces :)
Ezt én sem tudom hova tenni, hogy kinek mi baja lehet a “puszidobós” anyukával...
Nálunk fontos, hogy mindig mi takarjuk be, vagy én, vagy a férjem, ahogy épp kéri. Ő szépen lefekszik az ágyba szigorúan maga mellé készített takaróval. Mindkettőnktől kap jóéjtpuszit, és egyikünk betakarja. :)
6 éves
Nálunk a puszi soha nem marad el és a szeretlek. Fiamnál a "Jóéjtpápá" mindketten mondjuk, most már csak egyszer de régebben 5-6szor is, lányomnál: "Anya, csináltál csillagokat?-igen, csináltam (mennyezetre festett világítós, már 1 éve minden este megkérdezi, hogy csináltam-e pedig látja hogy ott van) "Te vagy a legjobb anyuka a világon-te pedig a legjobb kislányom a világon"
Más nálunk nincs, csak ezek a mondatok. Ettől ők megnyugszanak, minden este kell mondani.
Volt, már kinőtték, felnőttek. Nekem is ugyanaz volt a nagymamámmal.Esti ima, én Istenem, jó Istenem, lecsukódik már a szemem, stb... aztán fölsorolni mindenkit, hogy kire vigyázzon, amíg alszunk. (Még a macit is.)
Ez már sötétben volt.
Volt, és időről időre változott. A férjem a munkanapjain csak fektetés után ert haza az első ket évben, úgyhogy így köszöntünk el a hálóba menet: Szia nappali, szia apa a dolgozóban, sziasztok cicákok! (Ikeás macskás függöny)
Másfél éves korában felraktunk a nappali ajtófélfájára egy mozgásérzékelős éjjeli lámpát, annak integettünk minden alkalommal, higy felkapcsoljon, mielőtt bementünk.
Most múlt két éves, már a kezébe vette az esti rutint, lefekteti a macijait, aztán jöhet a cici, utána meg anya kezének fogdosása :D Ha apa fekteti, akkor összebújás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!