Ki hogy vette rá a gyerkőcöt az önálló evésre?
Figyelt kérdés
Kisfiam 19 hós és egyszerűen nem hajlandó önállóan enni. Az ételt kiborítja a tányérból és inkább kézzel eszik evőeszköz helyett.2018. aug. 14. 17:41
11/12 anonim válasza:
#9-es, nálunk nem jött be se a kétkanalas módszer, se az, hogy engedem neki, hogy próbálkozzon. Nem érdekelte az evőeszköz, kézzel ette a falatokat két év fölött is, ami evőeszközös étel volt, én etettem. 2,5 éves kora előtt nem sokkal volt csak hajlandó megpróbálni evőeszközzel a szájába tenni bármit. Szóval nem csak azon múlik, hogy a szülő ad-e lehetőséget a próbálkozásra.
12/12 anonim válasza:
Latod erre nem gondoltam. Meg voltam gyozodve rola, hogy minden babát erdekel minden ami a szulonel van. :)
De az teny, hogy sokan meg nem adnak lehetoseget ra a gyereknek. Neked hogy ment, hogy vetted ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!