Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen, egy háztartásban...

Milyen, egy háztartásban megtalálható eszközökkel lehet lekötni egy másféléves figyelmét, ha nincs itthon semmilyen játék, és az anyuka csak jobb híján hozza magával másfél órára?

Figyelt kérdés
2018. aug. 3. 11:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%

Taetana a halál nyelvórát úgy, hogy itt van egy 15 hós, aki fél perc után mr nyávogni fog, ha nem rá figyeltek.

Más: nem tudnék tanítani, ha a gyerek a háttérben zajong, mellesleg NE az én edényeimet bxsza már szét, mert az anyja képtelen egyedül eljönni 1,5 órára.

2018. aug. 3. 12:57
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
A kiskanál nagykanál nem jó, mert beveszi a szájába a másik végét és azonnal megvan a baj. Tésztaszűrő/műanyag edény, bármi. És szerintem meg szép dolog tőled, hogy elvállalod így is! Sok itt a károgó rosszindulatú banya!!
2018. aug. 3. 13:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, miért nem az anyuka dolga, hogy hozzon olyan játékot, amivel remélhetőleg el lesz a gyereke?
2018. aug. 3. 13:04
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Alvás időre nem tudjátok időzíteni a tanulást? Beteszi babakocsiba, mire odaér, el is rázza, ti meg nyugton tudtok tanulni. Nekem így sikerül pl. fodrászhoz menni, apa tolja, alszik, nekem meg addig nem kell ugrálni. Most épp erősen anyás, másképp nincs el nélkülem.
2018. aug. 3. 13:09
 15/23 A kérdező kommentje:

Szerintem is az anyukája dolga lenne, de a múltkor csak kétfélét hozott, ami ugye kevés.

Egyébként én se lelkesedtem a gondolattól, és némi rábeszélés után úgy egyeztem bele, hogy jó, próbáljuk ki, elköteleződés nélkül, hátha működik. Tényleg zavaró, hogy folyamatosan a gyereket néztem a fél szememmel, hogy a) mikor vesz valamit a szájába b) mikor tör össze valamilyen dísztárgyamat. Ráadásul ezt ingyen csinálom egy civil szervezetnél végzett önkéntes munkában.

Azt hiszem, bevállalom a vizezést a lavórban, aztán majd meglátjuk.

2018. aug. 3. 13:11
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom miért lett sok válaszoló lepontozva mikor normális ötleteket adnak. (Ha valaki nem értette volna a pet palack plusz benne csörgő pénzérmék dolgot nyilván lezárt állapotban értettem, amit nem tud kinyitni.)

Ez a "nyelvórás csendben kéne h játszon a gyerek" kitétel nem volt beleírva az eredeti kérdésbe. (Ebben az esetben a pici vérmérsékletétől függ el tudja e foglalni magát valamivel egyedül vagy nem)

2018. aug. 3. 13:11
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

A vizezést csak akkor vállald be,ha nem bánod,hogy MINDEN vizes lesz....

Ha már muszáj ( bárén tuti nem vállalnám gyerekkel a nyelvoktatást), akkor kapcsolj be valami babáknak,pici gyerekeknek szóló mesét youtubeon,vagy ott a duck tv,azt nézze és így el se mozdul.

2018. aug. 3. 13:22
 18/23 anonim ***** válasza:
83%
Az enyem a jatekai mellett is orakig lapozgatta a sima kep nelkuli konyveket amiben csak szoveg van :D
2018. aug. 3. 13:23
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

Amugy tenyleg nem kell tul misztifikalni. Egy 15 hos azzal os elvan h mondjuk adsz neki egy sapkat es azt a fejere huzza. Vagy hajtogathatsz vele ruhakat, o fogdossa, ellopkodja oket,ezzel tok jol elvan. Vagy adj neki egy reklam ujsagot amit szettephet, azzal is 20 percog siman elszorakozik. Vagy párnákat rakj köre, azokat rakosgassa. Vagy par tiszta összegöngyölt zoknit, azzal is eljatszik. Vedd az oledbe es nezzetek ki a (csukott) ablakon keresztul, igy is sokaig elbameszkodik.

Igazabol barmivel elvan egy ekkora gyerek, egyedul arra kell figyelni h ne essen el es ne nyeljen le semmit. Multkor vigyaztam a parom ismerosenek ekkora gyerekere akit meg sose lattam elotte. Kb ezeket jatszottam vele es siman elvolt 1 orat.

2018. aug. 3. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biztos nem tudnék a nyelvtanulásra figyelni, ha a gyerekem épp szétkapná a nyelvtanár lakását...nem tudom, lehet csak nekem van pechem a gyerekeimmel (3 van) de 1.5 évesen bizony nem lehetett letenni őket egy sarokba egy darab zörgős izével. (csecsemőkorban még igen) Egy nyelvóra gondolom nem 10-15 perc(amennyit mondjuk reálisan elvan egy gyerek"rosszalkodás" nélkül).

Szerintem beszéld meg az anyukával, hogy te így nem tudsz koncentrálni (még egyszer írom, azt se értem, ő hogy tud??)

2018. aug. 3. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!