Milyen, egy háztartásban megtalálható eszközökkel lehet lekötni egy másféléves figyelmét, ha nincs itthon semmilyen játék, és az anyuka csak jobb híján hozza magával másfél órára?
Pet flakon majd pénzérméket golýókat beledobni onnantól kezdve csörög gyereknek tetszik...(szájába is veheti)
Lábasok+fakanál=dobszerkó. :)
Köszönöm, jött egy pár jó ötlet, de van, amit veszélyesnek tartok lenyelés szempontjából. De itt most az a helyzet, hogy én nem bébiszitter leszek, akkor valahogy megoldanám a helyzetet önerőből, hanem nyelvórát tartok az anyukának, a gyerek meg kénytelen magában elfoglalni magát.
(Egyszer már volt itt, békés, csendes gyerek, és a tartóból ki-tartóba be pakolás valóban lenyűgözte, de akkor is folyamatosan azon izgultam fél szemmel, hogy mikor veszi a szájába és nyeli félre. Kiskanálra, nagykanálra gondoltam, ami veszélytelen, de nem tudom, mit tud vele kezdeni. A szobában még vizezni se lehet.
Kell egy lavór víz, poharak, és órákig elvan azzal, hogy öntözgeti. Kiteszed a teraszra vagy az udvarra, nem kell takarítani.
Imádnak ebben a korban pakolni. Egy fiókba tegyél olyasmiket, mint műanyag sütiforma, kiskanàl, konyharuha. Nagyon fogja èlvezni, ha szabad kirámolni.
Mennyire zavar, ha rumli van?
Esetleg egy nagy papírt tegyek a földre, kap egy zsírkretát, és lehet firkálni. Újság is jó, vagy csomagoló papír.
Ekkora gyerekre úgy is figyelni kell, és szinte bàrmivel elvan, ha együtt játszanak vele.
Homokozós játszótér nincs a közelben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!