Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti gyerekeitek is szinte...

A ti gyerekeitek is szinte minden alkalommal lefertozodnek strandon?

Figyelt kérdés
Hol egy kotohartya gyulladas, hol egy mandulagyuszi, vagy egy fosos-hanyos virus....nekem mar vegleg elment a kedvem a strandolos programtol, csak ebben a melegben a gyereknek jol esik es elvezné. :-(
2018. júl. 29. 23:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk igen, 2x volt eddig mindkétszer beteg lett most 2 és fél éves.

Az a baj annyit bohóckodik hogy nem egyszer nyel vizet, gyerekmedencék meg meleg vizesek, bacik meleg ágya..

Maradunk inkább balatonnál,meg természetes vizeknél, majd ha erősebb lesz immunrendszere elvisszük strandokra.

2018. júl. 30. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Sem uszodában, sem strandon nem kapott még el semmit az 5 éves fiam.

Természetes vízbe meg inkább nem viszem. Itt lakunk a kis-Duna mellett, de a kutyámat nem engedném bele, annyira szennyezett (és sajnos ez nem érdekel senkit)

2018. júl. 30. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Sztem is immunrendszer fuggo. Mi azon versenyeztunk ki tudja tovabb nyitvatartani a szemet a medenceben, meg szuloi tiltas ellenere "vizkopoztunk" (megtoltottuk a szankat vizzel es kispricceltuk) de sosem lett bajunk. Elso kotohartya gyulladaspmat 16 evesen kaptam es azt se strandon.
2018. júl. 30. 16:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi télen minden szir-sz@rt elkapunk, de strandolás után soha nem volt gondunk. Másfél éves kora óta járunk télen-nyáron fürdőbe.
2018. júl. 31. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!