A ti gyerekeitek is szinte minden alkalommal lefertozodnek strandon?
Figyelt kérdés
Hol egy kotohartya gyulladas, hol egy mandulagyuszi, vagy egy fosos-hanyos virus....nekem mar vegleg elment a kedvem a strandolos programtol, csak ebben a melegben a gyereknek jol esik es elvezné. :-(2018. júl. 29. 23:24
11/14 anonim válasza:
Nálunk igen, 2x volt eddig mindkétszer beteg lett most 2 és fél éves.
Az a baj annyit bohóckodik hogy nem egyszer nyel vizet, gyerekmedencék meg meleg vizesek, bacik meleg ágya..
Maradunk inkább balatonnál,meg természetes vizeknél, majd ha erősebb lesz immunrendszere elvisszük strandokra.
12/14 anonim válasza:
Sem uszodában, sem strandon nem kapott még el semmit az 5 éves fiam.
Természetes vízbe meg inkább nem viszem. Itt lakunk a kis-Duna mellett, de a kutyámat nem engedném bele, annyira szennyezett (és sajnos ez nem érdekel senkit)
13/14 anonim válasza:
Sztem is immunrendszer fuggo. Mi azon versenyeztunk ki tudja tovabb nyitvatartani a szemet a medenceben, meg szuloi tiltas ellenere "vizkopoztunk" (megtoltottuk a szankat vizzel es kispricceltuk) de sosem lett bajunk. Elso kotohartya gyulladaspmat 16 evesen kaptam es azt se strandon.
14/14 anonim válasza:
Mi télen minden szir-sz@rt elkapunk, de strandolás után soha nem volt gondunk. Másfél éves kora óta járunk télen-nyáron fürdőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!