A ti gyerekeitek is szinte minden alkalommal lefertozodnek strandon?
Figyelt kérdés
Hol egy kotohartya gyulladas, hol egy mandulagyuszi, vagy egy fosos-hanyos virus....nekem mar vegleg elment a kedvem a strandolos programtol, csak ebben a melegben a gyereknek jol esik es elvezné. :-(2018. júl. 29. 23:24
1/14 anonim válasza:
Nincs a kozelben termeszetes viz ?
2/14 anonim válasza:
Igen, ezért sem járunk.
Inkább vettünk egy kisebb kerti medencét, amiben ugyanúgy elvannak, ugyanúgy örülnek neki.
3/14 anonim válasza:
Két fiam van ikrek és az egyiknek semmi baja míg a másik folyton elkap valamit.
Strandoláskor csak hét elején kedd - szerda csütörtökön megyünk akkor cserélnek vizet. Miután kijött a vízből arc kéz mosás üveges vízzel (viszem otthonról) vizes nadrág csere ideiglenesen boxerre rövid nacira.
Büfés ételeket próbálom kerülni, hűtőtáskában van gyümi péksüti szrand után eszünk.
Sok c d vitamin és folyadék.
4/14 anonim válasza:
Normális immunrendszer mellett ez nem nagyon fordulhat elő...
5/14 anonim válasza:
Szerencsére nem, pedig a nagyobbik (4éves), mindig mindent elkap amit lehet. De mi általában Balatonozunk, ritkán megyünk strandra, szezononkémt kb 1x.
6/14 anonim válasza:
Hát én is féltem hogy gond lesz,mert mi viszonylag későn 2,5 évesen vittük először strandra,de úgy néz ki megúsztuk fertőzés nélkül.
7/14 anonim válasza:
3 éves a lányom, nálunk sosem volt semmi probléma.
8/14 anonim válasza:
Soha nem volt még strandtól beteg, bár nem sokszor volt életében még medencében. Ellenben a Duna nem fertőz :)
9/14 anonim válasza:
Se en se a gyerek nem kapott el soha semmit strandon.
10/14 anonim válasza:
Nalunk nem a gyerek, hanem én...ezert csak termeszetes vizhez jarunk (Balaton, tenger), vagy a Hajosra a gyerekmedencebe, ahol nincs soha senki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!