Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a kislánnyal?...

Mit csináljak a kislánnyal? Tiszteletlen a párom lánya.

Figyelt kérdés
7éves a kislány, nagyon bunkó, tiszteletlen velem. Nagyon sokszor beszélt már vele a párom, de mivel otthon az anyja erre buzdítja ezért nem tudja mi van. A gyerek anyja még szereti a párom és vissza akarja kapni, gondolom ezért hergeli a gyereket. Feküdtem a kanapén erre oda jön és hasba rúg, aztán megkérdezte, hogy van a hasad van fattyú? Szó szerint így. Egy 7 éves gyerek magától nem mondd ilyet.

2018. júl. 13. 19:35
1 2
 11/16 Csurmi ***** válasza:
35%
1: ne reagálj a provokációra. 2: ha tényleg nem te vagy a hibás amiért ők szétmentek, akkor ültesd le a gyerek anyját, a gyereket és te és a párod vegyétek végig mi is történt. És te is mondd el a te terveidet. Így a gyerek nincs kétségek és hazugságok között és tudja mi történik körülötte.
2018. júl. 14. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Mij az hogy egyáltalán felmerül, a kérdező lenne hibás a házasság felbontásáért. Soha nem a harmadik fél a hibás, hanem az, aki felre lép. De ehhez meg egy gyereknek, pláne egy ekkorának a világon semmi köze nincs
2018. júl. 14. 09:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Belerúg a hasadba? És ha tényleg terhes lennél?

Nem szoktam ilyet mondani, említeni, de itt durrant volna egy pofon a kis taknyosnak.

2018. júl. 14. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Ha engem rúgott volna "csak úgy" meg, szerintem akkorát bxok a lábára, hogy megemlegeti.

Amúgy én telibeszarnám a gyereket, nem az enyém, foglalkozzon vele az apja, ennyi.

2018. júl. 15. 19:46
 15/16 Csurmi ***** válasza:
29%

Azért a válaszadók kicsit furcsák - a válások/szakítások 95%-ában már ott van a harmadik is a képben, ezek a tényszámok.

Itt pont az az 5% kommentelt, akiknél nem ez a helyzet? Vagy könnyebb ráfogni, hogy a gyereknek ehhez semmi köze. Egy család a gyereknek is a családja, nem csak a szülőknek.

Nem a harmadiknak kellene magyarázkodnia, főleg ha nem ő volt az, aki miatt a pasi félrelépett. Gondolom itt a kérdést feltevő sem tud mindent, a gyerek főleg nem tud mindent, csak ki van akadva.

Lefogadom, hogy a férfi részéről lesznek itt még komoly hazugságok feltárva. Pl: elköltözött, de akkor neked még semmi közöd nem volt hozzá, nem harmadik miatt lépett félre. Ez biztos? Én fogadok, hogy harmadik is volt a képben.

Ha ő nem állítja le a lányát, akkor ez neki jó ürügy lesz arra, hogy veled is szakítson - a gyerekre hivatkozva.

Csak egy tipp, de erre a lehetőségre gondoltál?

2018. júl. 16. 09:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha még a kérdező miatt is mentek volna szét a szülők, akkor sem viselkedhet így a gyerek. Az anyjanak sem szabadna hergelnie,már ha hergeli. Mindenképp elvinnem pszichológushoz, az, hogy nem kedvel, egy dolog. De, hogy ilyen agresszív, az nem egészséges
2018. júl. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!