Mit csináljak a kislánnyal? Tiszteletlen a párom lánya.
Belerúg a hasadba? És ha tényleg terhes lennél?
Nem szoktam ilyet mondani, említeni, de itt durrant volna egy pofon a kis taknyosnak.
Ha engem rúgott volna "csak úgy" meg, szerintem akkorát bxok a lábára, hogy megemlegeti.
Amúgy én telibeszarnám a gyereket, nem az enyém, foglalkozzon vele az apja, ennyi.
Azért a válaszadók kicsit furcsák - a válások/szakítások 95%-ában már ott van a harmadik is a képben, ezek a tényszámok.
Itt pont az az 5% kommentelt, akiknél nem ez a helyzet? Vagy könnyebb ráfogni, hogy a gyereknek ehhez semmi köze. Egy család a gyereknek is a családja, nem csak a szülőknek.
Nem a harmadiknak kellene magyarázkodnia, főleg ha nem ő volt az, aki miatt a pasi félrelépett. Gondolom itt a kérdést feltevő sem tud mindent, a gyerek főleg nem tud mindent, csak ki van akadva.
Lefogadom, hogy a férfi részéről lesznek itt még komoly hazugságok feltárva. Pl: elköltözött, de akkor neked még semmi közöd nem volt hozzá, nem harmadik miatt lépett félre. Ez biztos? Én fogadok, hogy harmadik is volt a képben.
Ha ő nem állítja le a lányát, akkor ez neki jó ürügy lesz arra, hogy veled is szakítson - a gyerekre hivatkozva.
Csak egy tipp, de erre a lehetőségre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!