Hogy néz ki egy napod,2,5 évessel?
Felkel, megreggelizik. Játszik kicsit míg nagyjából összepakolom a romokat.
Utána elmegyünk boltba, postára, ügyeket intézni
Míg én főzök, ő vagy nekem segít, vagy a konyhában rajzolgat, gyurmázik, közben mondókázunk, mesélek neki, vagy csak beszélgetünk.
ebéd után alszik kb másfél órát, addig takarítok,vagy pihenek.
Ébredés után uzsonna, majd megyünk játszótérre, játszóházba, barátokhoz, mamáékhoz, unokatesóékhoz vagy csak csavarogni kicsit, mikor mihez van kedvünk. Apával találkozunk munka után, hármasban is együtt vagyunk, majd hazamegyünk.
Otthon játszunk még hármasban, majd vacsi, apa fürdeti, addig én előkészítem az altatást
Nyolckor ágyban vagyunk, mesét olvasok neki, legkésőbb fél kilencre alszik.
Utána kiteregetek, vagy a mosogatógépből pakolok ki, majd kettesben beszélgetünk, filmezünk a férjemmel.
Szombaton hármasban megyünk valahová, vasárnap délelőtt apa viszi el programra míg én kitakarítok, majd délre megyünk a mamáékhoz ebédre.
Minden héten egyszer megyünk játszóbölcsibe, és egyszer úszásra,így olyankor az a délelőtti program, főzni két napra szoktam.
Mindig mas.
Nem vagyok a minden percre beosztott napirend hive.
Van,hogy egesz delelott jatszunk,van,hogy setalunk,mamahoz megyunk,baratnohoz megyunk.
Amikor alszik,alszom en is.
Az alvasa is teljesen valtozo,attol fugg mikor kel reggel.
1 fix programunk van,delutan 4 re menni a tesoert.
Fozni 2 naponta fozok,takaritani akkor szoktam mikor parom pihenos(2 napot megy,2 napot pihen)olyankor o viszi le,es en addig takaritok.
Az aprosagokat megcsinalom a gyerek mellett,de azt is mindig maskor.
Ebben mondjuk nagy szerepe van parom munkarendjenek is.ha o fixen hetkoznap reggeltol delutanig dolgozna biztosan mas lenne.
De igy nem is igazan lehet fix napirendet kialakitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!