Rajzolni utáló 5 évessel mit lehet kezdeni?
Mindenféle ceruzája, filce, krétája, színezője van és nem hajlandó rajzoni. Eröltetni nem akarom. Ha kérem akkor nagy duzzogva lekanyarint valamit, ami nagyjából hasonlít és kész.
Gyurmázni néha szeret és a labirintusos, összekötös dolgokat is szivesen megcsinálja ha olyan kedve van.
Legózni szeret. Nem tudom ez mennyire számít.
Én nem kezdek vele semmit.
Miért kellene?
Áprilisban lesz 5 éves a fiam, és csak az oviban rajzol (amikor az óvónéni kötelezően odaülteti).
Amúgy autózik, és legózik. Meg kirakózik.
Nem gondolom, hogy kötelezően rajzoltatnom kellene. Ja, a bevásárlócetlimet firkálja össze, meg mosolygó fejeket rajzol rá. Ennyi a rajzolása. Semmi több.
7 éves a gyerekem és utál rajzolni, színezni. Garmadával áll otthon a minfenféle foglalkoztató, ceruzék, filcek, kréták... de általában max én színezgetek :o
Minden rajzolós házi feladattal megküzdünk, a tanítónéni értékeli is az erőfeszítést.
Viszont írni szeret :) Az írás óra a kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!