Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a gyereke nem issza...

Akinek a gyereke nem issza meg a tejitalt és a tejet, kakaót sem, mit ad este-reggel neki?

Figyelt kérdés
Esetünkben másfél éves gyerekről van szó.
2018. júl. 5. 08:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én tejfehérjés gyerekeim bizony a növényi tejeket itták, nagyon szerették. Dietetikussal egyeztettem, gasztróra jártunk, a doki is ajánlotta. A kalciummal dúsított kókusztejet vettem Nekik, én is kóstoltam, finom.

Az a tapasztalatom, hogy az idősebb korosztály nem tudja hová tenni a növényi tejeket.

Szerintem nincs velük semmi gond.

Aztán másfél évesen mindkettőnek negatív lett a tejterhelése, azóta isszák a tehéntejet, imádják.

2018. júl. 5. 10:09
 12/18 A kérdező kommentje:

Ahogy látom sok esetben előfordul hasonló..!

Köszönöm a válaszokat! Mind hasznos volt.

2018. júl. 5. 10:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém reggel kap egy kis vizet, (szopi után), kéri is. Utána rendesen reggelizik: vajas kifli, uborka, sajt volt ma reggel.

Vacsorára is kap valami tartalmasat, utána vizet.

Nem ízlik neki semmilyen tejital, se tápszer, se rizstej, se kecske vagy tehéntej. Kakaóként se issza. Az anyatej már nem sokra elég. Szerencsére a tejtermékekkel nincs gond, natúr joghurt, túró, sajt, minden megy. Ugyanaz benne van, mint a tejben. Szerintem.

2018. júl. 5. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13 hónapos koráig cicizett, utána kb 1 hónapig itta meg a tejet. Azóta vizet iszik mindenhez. 8 éves.
2018. júl. 5. 11:55
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Az èn lányom csak vizet kap. Most 27 hónapos. 24 hónapig szopott,elválasztás óta csak a pöttyös túrórudit és a trappista sajtot tudja megenni hasmenés nélkül. Úgyhogy rudit kap reggel. Amúgy inni meg vizet kap csak.
2018. júl. 5. 12:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Inni vizet kap, néha napközben hígított gyümölcslevet vagy üres teát. Reggelire vagy gyümölcs van (gyakran Smoothie formájában) vagy kása gyümölcslével kikeverve (tehéntejet nem adok neki). Este még szopizik, előtte rendes vacsora van, ugyanazt eszi mint mi, ami vagy az ebéd maradéka, vagy szendvics, zöldségek, pástétomok, kencék..
2018. júl. 5. 13:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy eves koratol elutasitotta a tapszert, vitamin italt, tejitalokat. Honapokig probaltam belecsempeszni az italport gyumolcspepbe, tejbegrizbe, de sikertelenul. Kikopott mindent. Szoval feladtam. Egy idoben szinte minden vacsorara kremturot vagy joghurtot evett, azokat szerette. Tejbegriz hatareset, valamennyit eszik belole. A sima tejet kikopi.

1.5 eves kora utan mar sajtos, sonkas szendvicset evett, vagy virslit, zabkekszet, muzlis joghurtot. Most majdnem 2 eves es meg mindog ezeket eszi. Halisten a sajtot minden formaban imadja, igy a szendvicset mindig megeszi.

2018. júl. 5. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk sem nagyon itta meg. Inkább teát, vizet.
2018. júl. 6. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!