Akinek a gyereke nem issza meg a tejitalt és a tejet, kakaót sem, mit ad este-reggel neki?
Az én tejfehérjés gyerekeim bizony a növényi tejeket itták, nagyon szerették. Dietetikussal egyeztettem, gasztróra jártunk, a doki is ajánlotta. A kalciummal dúsított kókusztejet vettem Nekik, én is kóstoltam, finom.
Az a tapasztalatom, hogy az idősebb korosztály nem tudja hová tenni a növényi tejeket.
Szerintem nincs velük semmi gond.
Aztán másfél évesen mindkettőnek negatív lett a tejterhelése, azóta isszák a tehéntejet, imádják.
Ahogy látom sok esetben előfordul hasonló..!
Köszönöm a válaszokat! Mind hasznos volt.
Az enyém reggel kap egy kis vizet, (szopi után), kéri is. Utána rendesen reggelizik: vajas kifli, uborka, sajt volt ma reggel.
Vacsorára is kap valami tartalmasat, utána vizet.
Nem ízlik neki semmilyen tejital, se tápszer, se rizstej, se kecske vagy tehéntej. Kakaóként se issza. Az anyatej már nem sokra elég. Szerencsére a tejtermékekkel nincs gond, natúr joghurt, túró, sajt, minden megy. Ugyanaz benne van, mint a tejben. Szerintem.
Egy eves koratol elutasitotta a tapszert, vitamin italt, tejitalokat. Honapokig probaltam belecsempeszni az italport gyumolcspepbe, tejbegrizbe, de sikertelenul. Kikopott mindent. Szoval feladtam. Egy idoben szinte minden vacsorara kremturot vagy joghurtot evett, azokat szerette. Tejbegriz hatareset, valamennyit eszik belole. A sima tejet kikopi.
1.5 eves kora utan mar sajtos, sonkas szendvicset evett, vagy virslit, zabkekszet, muzlis joghurtot. Most majdnem 2 eves es meg mindog ezeket eszi. Halisten a sajtot minden formaban imadja, igy a szendvicset mindig megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!